UPDATE #NOW

Ο Hugh Jackman έκανε δύο ακόμη βιοψίες και μιλά ανοιχτά για τον καρκίνο του δέρματος


JTeam

4 Απριλίου 2023

Ο Hugh Jackman έκανε δύο ακόμη βιοψίες και μιλά ανοιχτά για τον καρκίνο του δέρματος
O διάσημος ηθοποιός αφαίρεσε τον πρώτο του όγκο, μετά από διάγνωση με καρκίνο του δέρματος, το 2013

Η δική του εμπειρία με τον καρκίνο του δέρματος, γίνεται αφορμή για τον Hugh Jackman προκειμένου να μιλήσει δημόσια, μέσα από ένα αποκαλυπτικό βίντεο. Ο ηθοποιός αποκαλύψει πως αυτή την περίοδο υποβάλλεται σε εξετάσεις και βιοψίες για τον καρκίνο του δέρματος.

Δημοσίευσε βίντεο στο instagram account του, έχοντας έναν επίδεσμο στο πρόσωπό του και παρότρυνε τους 31,1 εκατομμύρια ακόλουθους του, να κάνουν τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να προστατευτούν από τον ήλιο. Αφού έκανε τις βιοψίες, ο 54χρονος ηθοποιός αναμένει τα αποτελέσματα των εξετάσεων τις επόμενες ημέρες, και τοποθετήθηκε δημόσια, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Ο γιατρός μου είχε παρατηρήσει μικρά πράγματα, που θα μπορούσαν να είναι ή δεν θα μπορούσαν να είναι βασικοκυτταρικά καρκινώματα». Το βασικοκυτταρικό καρκίνωμα είναι ένας μη μελανοκυτταρικός καρκίνος του δέρματος, δηλαδή έχει λιγότερες πιθανότητες να εξαπλωθεί και προκαλείται από υπερβολική έκθεση στον ήλιο.


Ο Jackman καθησύχασε τους followers του λέγοντας ότι τα βασικοκυτταρικά καρκινώματα είναι το «λιγότερο επικίνδυνο» στο πεδίο του καρκίνου του δέρματος και συνέχισε: «Παρακαλώ, να φοράτε αντηλιακό, απλά δεν αξίζει τον κόπο, όσο κι αν θέλετε να μαυρίσετε. Εμπιστευτείτε με!» είπε μεταξύ άλλων.

Ακόμη, σημείωσε πως από μικρός ποτέ δεν συνήθιζε να φοράει αντηλιακό, κάτι το οποίο σήμερα μετανιώνει.