CELEBRITIES

Διάσημη ηθοποιός του Baywatch κατηγορεί τα εμφυτεύματα στήθους για εξάπλωση του καρκίνου του μαστού


JTeam

2 Φεβρουαρίου 2024

Διάσημη ηθοποιός του Baywatch κατηγορεί τα εμφυτεύματα στήθους για εξάπλωση του καρκίνου του μαστού
Splash News
«Τα εμφυτεύματα ήταν ένα τεράστιο λάθος», εξομολογείται η 52χρονη Νικόλ Έγκερτ, πρώην ηθοποιός του Baywatch

Μέσα από μια συνέντευξη της στο Inside Edition, η 52χρονη Νικόλ Έγκερτ, πρώην ηθοποιός της σειράς Baywatch μοιράστηκε την δική της εμπειρία με τα εμφυτεύματα στήθους, αλλά και πώς αυτά δυσκόλεψαν και καθυστέρησαν την διάγνωσή της με καρκίνο του μαστού.

Η Έγκερτ δήλωσε τον Δεκέμβριο πως διαγνώστηκε για πρώτη φορά με καρκίνο του μαστού και τώρα αποκάλυψε πως δυστυχώς οι γιατροί ανακάλυψαν και άλλα ογκίδια.

Στην συνέντευξή της, «τα βάζει με τον εαυτό της», που δεν είχε πάρει την αυτοεξέταση στα σοβαρά και δεν έλεγχε το στήθος της τακτικά. Στην ουσία όμως, κατηγόρησε τα εμφυτεύματα στήθους που πρόσθεσε σε ηλικία 19 ετών προκειμένου να παίξει στο Baywatch. Όπως δηλώνει, εξαιτίας των εμφυτευμάτων, της ήταν ιδιαίτερα δύσκολο να εντοπίσει τυχόν ανωμαλίες ή πιθανούς όγκους μέσα από την αυτοεξέταση.


Είχε φτάσει σε σημείο να πάρει 11 κιλά για άγνωστο λόγο, και αισθάνθηκε έντονο πόνο αριστερό της στήθος από τον Οκτώβριο και έτσι αποφάσισε να κάνει άμεσα μαστογραφία. Τελικά, χρειάστηκαν ακόμη τρεις βιοψίες, οι οποίες κατέληξαν στη διάγνωση καρκίνου του μαστού σταδίου 2. Όπως δήλωσε: «Όταν το ένιωσα, η καρδιά μου ράγισε και έλεγα ‘Ω Θεέ μου’. Κανείς δεν μπορούσε να με δεχτεί, οπότε πήγα σε κάθε κέντρο φροντίδας μαστού. Είναι τρομακτικό γιατί κάθε μέρα και κάθε λεπτό που περνάει, ξέρεις ότι μεγαλώνει».

«Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Ονομάζεται διηθητικό τριχοειδές καρκίνωμα. Είναι πολύ σπάνιο. Οι αυτοεξετάσεις, σας λέω. Βρίζω τον εαυτό μου. Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που θα έπρεπε να είχα κάνει».

Ο ιστός από τα εμφυτεύματα στήθους της δυσχέραινε την αυτοεξέταση, με την ίδια να δηλώνει: «Αν δεν τα είχα και είχα το φυσικό μου στήθος, είμαι σίγουρη ότι θα είχα νιώσει τους όγκους πολύ νωρίτερα», είπε προσθέτοντας πως τα εμφυτεύματα ήταν ένα «τεράστιο λάθος».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.