CELEBRITIES

Grammys 2024: Ο Κίλερ Μάικ κέρδισε 3 βραβεία αλλά λίγο αργότερα τον συνέλαβαν


JTeam

5 Φεβρουαρίου 2024

Grammys 2024: Ο Κίλερ Μάικ κέρδισε 3 βραβεία αλλά λίγο αργότερα τον συνέλαβαν
Leon Bennett / Getty Images
Ο ράπερ Κίλερ Μάικ συνοδεύτηκε με χειροπέδες από την αστυνομία του Λος Άντζελες

H χθεσινή βραδιά των βραβείων Grammy είχε και απρόοπτα και κυρίως αφορούσαν τον ράπερ Κίλερ Μάικ ο οποίος συνελήφθη από την αστυνομία του Λος Άντζελες, ενώ λίγο νωρίτερα πανηγύριζε την νίκη του με 3 βραβεία Grammy.


Σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε από το The Hollywood Reporter, o Κίλερ Μάικ συνοδεύεται με χειροπέδες στα χέρια από αστυνομικούς, με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας να δηλώνει πως η σύλληψη του Μάικ προήλθε μετά από μια διαμάχη στον χώρο που απονεμήθηκαν τα βραβεία γύρω στις 4:00 μ.μ. Ο ράπερ μάλιστα έφτασε να κατηγορείται για πλημμέλημα.

Jenny.Gr
Leon Bennett / Getty Images


Αρκετές ώρες μετά έγινε γνωστό πως ο ράπερ, αφέθηκε ελεύθερος από τις αρχές με δική του εγγύηση και αναμένεται να εμφανιστεί στο δικαστήριο του Λος Άντζελες τις 29 Φεβρουαρίου. Τα τρία βραβεία που κέρδισε ο Κίλερ Μάικ μαζί με τους συνεργάτες του, ήταν για το καλύτερο ραπ τραγούδι και την καλύτερη ερμηνεία ραπ για το "Scientists & Engineers", αλλά και για το καλύτερο ραπ άλμπουμ για το "Michael".

Ωστόσο, ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό τι ακριβώς συνέβη και προκάλεσε τη σύλληψή του, αφού τόσο ο ίδιος όσο και μέλη της ομάδας του αρνήθηκαν να σχολιάσουν οτιδήποτε στους δημοσιογράφους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.