CELEBRITIES

Η Μέριλ Στριπ επιστρέφει στo «Only Murders in the Building»


JTeam

17 Φεβρουαρίου 2024

Η Μέριλ Στριπ επιστρέφει στo «Only Murders in the Building»
Instagram
Θα υποδυθεί και πάλι τον ρόλο της Λορέτα Ντάρκιν στην επιτυχημένη σειρά του Hulu

Αυτά είναι πραγματικά υπέροχα νέα. Η θεά Μέριλ Στριπ πρόκειται να εμφανιστεί στον τέταρτο κύκλο της σειράς «Only Murders in the Building».

Αν δεν το ξέρεις ή δεν το θυμάσαι να σε ενημερώσω πως θα υποδυθεί ξανα την Λορέτα Ντάρκιν -ναι με τον ρόλο αυτό έκανε είσοδο στην τρίτη σεζόν.

Σύμφωνα με την πλοκή, η Λορέτα Ντάρκιν πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση του Όλιβερ (Μάρτιν Σορτ) στο Μπρόντγουεϊ και οι δυο τους συνδέονται ρομαντικά.

Η υπόθεση της σειράς

Η σειρά των Στιβ Μάρτιν και Τζον Χόφμαν, «Only Murders in the Building» ακολουθεί τους Τσαρλς Χέιντεν Σάβατζ (Μάρτιν), Όλιβερ Πούτναμ (Σορτ) και Μέιμπελ Μόρα (Σελίνα Γκόμεζ), τρεις γείτονες σε ένα διαμέρισμα της Νέας Υόρκης στην πολυκατοικία Arconia.

Οι τρεις τους συνεργάζονται για να ηχογραφήσουν ένα αληθινό podcast για τις δολοφονίες συγκατοίκων τους.

Οι ακριβείς λεπτομέρειες για το τι θα δούμε στην τέταρτη σεζόν δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμα.

Παρόλα αυτά είναι γνωστό ότι στο πρώτο επεισόδιο οι κεντρικοί χαρακτήρες θα κάνουν ένα ταξίδι στο Λος Άντζελες προτού επιστρέψουν στη Νέα Υόρκη.

Τέλος, η Μέριλ Στριπ είναι το πιο πρόσφατο επιβεβαιωμένο μέλος του καστ της τέταρτης σεζόν, με τη Μόλι Σάνον να εντάσσεται επίσης πρόσφατα ως «επιχειρηματίας με ισχύ από το Λος Άντζελες».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ -ΜΠΕ

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.