CELEBRITIES

Η εμφάνιση του πρίγκιπα Γουίλιαμ στα κινηματογραφικά βραβεία BAFTA χωρίς την Κέιτ


JTeam

19 Φεβρουαρίου 2024

Η εμφάνιση του πρίγκιπα Γουίλιαμ στα κινηματογραφικά βραβεία BAFTA χωρίς την Κέιτ
Splash News
Χαμογελαστός, με καλή διάθεση και βγάζοντας selfies με τους καλεσμένους

Το τελευταίο διάστημα η βασιλική οικογένεια βρίσκεται ξανά στο προσκήνιο, ωστόσο όχι για τόσο ευχάριστους λόγους. Η Κέιτ Μίντλετον αναρρώνει μετά από επέμβαση στην κοιλιά της, ενώ ο βασιλιάς Κάρολος ανακοινώθηκε πως πάσχει από καρκίνο.

Jenny.Gr
Splash News


Ωστόσο οι υποχρεώσεις και οι επίσημες εμφανίσεις για το παλάτι δεν σταματούν, με τον πρίγκιπα Γούιλιαμ να εμφανίζεται όπως κάθε χρόνο στα κινηματογραφικά βραβεία BAFTA, τα οποία πραγματοποιήθηκαν πριν λίγες ώρες Royal Festival Hall του Λονδίνου. Να σημειωθεί πως ο Γουίλιαμ έχει ιδιαίτερη θέση στον συγκεκριμένο θεσμό βραβείων, αφού αποτελεί πρόεδρος των βραβείων ταινιών της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου από το 2010.


Ο διάδοχος του θρόνου πόζαρε για selfies με τους θαυμαστές του και συνομίλησε με με κόσμο καθώς περπατούσε στο κόκκινο χαλί.
Μόλις μπήκε μέσα, ο Γουίλιαμ πήρε θέση δίπλα στην βασιλική Κέιτ Μπλάντσετ και περίμενε μέχρι να ξεκινήσει η απονομή. Η χθεσινή εμφάνιση του πρίγκιπα, είναι η πρώτη επίσημη εμφάνιση μετά την ανακοίνωση για τα νέα της συζύγου, αλλά και του πατέρα του.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.