CELEBRITIES

Η Χάνα Γουάντινγκχαμ πήγε στα SAG Awards με χάρτινη τσάντα που έφτιαξε η 9χρονη κόρη της


JTeam

26 Φεβρουαρίου 2024

Η Χάνα Γουάντινγκχαμ πήγε στα SAG Awards με χάρτινη τσάντα που έφτιαξε η 9χρονη κόρη της
SPLASH via Ideal Image
«Η κόρη μου ήθελε να συμμετάσχει, έτσι μου έφτιαξε μια τσάντα»

Η Χάνα Γουάντινγκχαμ περπάτησε στο κόκκινο χαλί των βραβείων SAG, που έγιναν στις 24 Φεβρουαρίου, φορώντας ένα συγκλονιστικό φόρεμα σε μπορντό χρώμα και κρατώντας μία χειροποίητη τσάντα από χαρτόνι, που είχε φτιάξει και ζωγραφίσει η 9χρονη κόρη της. Και ναι, είναι ό,τι πιο γλυκό και τρυφερό είδαμε κατά τη διάρκεια των βραβείων.

Η ηθοποιός, που ήταν υποψήφια για Εξαιρετική Ερμηνεία από γυναίκα ηθοποιό σε κωμική σειρά, για τον ρόλο της στο Ted Lasso, δήλωσε στο Netflix πριν από την απονομή των βραβείων πως «η κόρη μου ήθελε να συμμετάσχει, έτσι μου έφτιαξε μια τσάντα». «Μαμά ταιριάζει με τα πάντα και με τίποτα όπως είπες», είπε από την πλευρά της για την τσάντα της, η 9χρονη κόρη της. Μάλιστα, πάνω στην τσάντα ήταν ζωγραφισμένη η λέξη «επικό».

Η ηθοποιός, έχει εκφράσει πολλές φορές την προτεραιότητα που δίνει στο να είναι μητέρα, ακόμη και εν μέσω της πολυάσχολης καριέρας της. «Είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Όλα αυτά είναι υπέροχα, αλλά αυτό είναι το πιο σημαντικό». Καθ' όλη τη διάρκεια της καριέρας της στο Χόλιγουντ, η Γουάντινγκχαμ έχει μιλήσει με ειλικρίνεια για τη διαχείριση του χρόνου της με την οικογένειά της. Σε μία συνέντευξη στο Glamour UK τον Οκτώβριο, μίλησε για τον λόγο που περίμενε μέχρι να γίνει 40 ετών για να γίνει μητέρα.

«Ήθελα να αποκτήσω ένα παιδί όταν ήμουν έτοιμη και να μην δυσανασχετώ με αυτό το παιδί επειδή μπορεί να με "τράβαγε μακριά" από την καριέρα μου», είπε. «Ήθελα το προνόμιο της μητρότητας να λειτουργεί παράλληλα με την καριέρα μου, αντί να σκέφτομαι: "Θεέ μου, με εμποδίζεις να κάνω πράγματα..." Επειδή το μεγαλύτερο δώρο στον κόσμο είναι ένα παιδί».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.