Κέιτ Μίντλετον: Ο λόγος που «εξαφανίστηκε» μετά το χειρουργείο της

Splash by Ideal Image

H Πριγκίπισσα της Ουαλίας έχει να εμφανιστεί δημόσια από τα Χριστούγεννα

Ο Ιανουάριος είναι ένας αρκετά γεμάτος μήνας για την Κέιτ Μίντλετον, καθώς ξεκινούν οι δημόσιες εμφανίσεις τις νέας χρονιάς –και είναι πολλές. Φέτος, όμως, τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Έπειτα από έναν γεμάτο Δεκέμβρη και την επίσημη εμφάνιση της βασιλικής οικογένειας, τόσο η ίδια όσο και ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ κρατούν χαμηλό προφίλ.

Στις 17 Ιανουαρίου έγινε γνωστό ότι η Κέιτ Μίντλετον υποβλήθηκε σε προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα. Παρέμεινε στο νοσοκομείο για περίπου δύο εβδομάδες, επέστρεψε στο σπίτι της (δηλαδή το παλάτι της) για να αναρρώσει και αναμένεται να επιστρέψει στα καθήκοντά της τ Πάσχα. 

Όλα ήταν καλά, μέχρι που γεννήθηκαν θεωρίες συνωμοσίας. Ο λόγος; Ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ δεν εμφανίστηκε στο μνημόσυνο του παππού του, επομένως το ίντερνετ γέμισε με εικασίες για την υγεία της Κέιτ.

Το Παλάτι επιμένει πως «παραμένει καλά στην υγεία της» και αναρρώνει, όμως ανησυχία προκαλεί η σιωπή που διατηρεί σχετικά με το ζήτημα που αντιμετώπιζε. Το μόνο που έχει γίνει γνωστό, είναι πως δεν είχε σχέση με καρκίνο.

Η απουσία της Κέιτ από τα φώτα της δημοσιότητας έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τον βασιλιά Κάρολο, ο οποίος δίνει τις δικές του μάχες για την υγεία του. Εκείνος, υποβλήθηκε σε επέμβαση για τη θεραπεία ενός διογκωμένου προστάτη τον περασμένο μήνα και αποκάλυψε τη διάγνωσή του με καρκίνο στις 5 Φεβρουαρίου (ο καρκίνος του, ωστόσο, θεωρείται ότι δεν είναι καρκίνος του προστάτη). Αν και δεν έχει κάνει δημόσιες εξόδους, τον έχουν δει να πηγαίνει στην εκκλησία με την Καμίλα, να κάνει δηλώσεις καθώς εργάζεται παρασκηνιακά και να εμφανίζεται ακόμη και σε ένα βίντεο που διαβάζει επιστολές από Βρετανούς, οι οποίοι εύχονταν να αναρρώσει γρήγορα.

Γιατί «εξαφανίστηκε» η Πριγκίπισσα της Ουαλίας, λοιπόν;

Μπορεί ο Κάρολος να ήταν πιο ανοιχτός σε ό,τι αφορά στην υγεία του, όμως η Κέιτ Μίντλετον επέλεξε να αντιμετωπίσει ιδιωτικά τη δική της κατάσταση. Στην αρχική δήλωση του Παλατιού σχετικά με την επέμβαση, έγινε ξεκάθαρο πως εκείνη «επιθυμεί να παραμείνουν προσωπικές οι ιατρικές πληροφορίες» και ότι «λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές όταν θα υπάρχουν σημαντικές πληροφορίες που χρειάζεται να μοιραστεί».

Επιπλέον, η ίδια έχει ξεκαθαρίσει ότι θα προσπαθήσει να προσφέρει στα παιδιά της μία φυσιολογική ζωή, όσο αναρρώνει. Ο Ουίλιαμ τη βοήθησε σε αυτό, ακυρώνοντας όλες τις υποχρεώσεις του για να παραμείνει κοντά στην οικογένειά τους.
 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.