UPDATE

Το νέο μήνυμα του βασιλιά Καρόλου για την υποστήριξη που έλαβε μετά τη διάγνωση του καρκίνου


JTeam

11 Φεβρουαρίου 2024

Το νέο μήνυμα του βασιλιά Καρόλου για την υποστήριξη που έλαβε μετά τη διάγνωση του καρκίνου
Splash News
Αναρτήθηκε στον επίσημο λογαριασμό της βασιλικής οικογένειας στο Instagram με την υπογραφή του

Ο βασιλιάς Κάρολος εξέδωσε νέα ανακοίνωση, τη δεύτερη κατά σειρά μετά την αποκάλυψη της διάγνωσής του με καρκίνο, λίγο μόλις καιρό πριν.

Σε αυτό ο ίδιος θέλησε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του για τα χιλιάδες μηνύματα υποστήριξης που έχει λάβει μέχρσι σήμερα, μετά τη δημοσιοποίηση αυτής της είδησης.

«Θα ήθελα να εκφράσω τις εγκάρδιες ευχαριστίες μου για τα πολλά μηνύματα υποστήριξης και τις ευχές που έλαβα τις τελευταίες ημέρες», τονίζει σε μήνυμα που ανέβηκε στον επίσημο λογαριασμό της βασιλικής οικογένειας στο Instagram και έχει την υπογραφή του.

Ο βασιλιάς Κάρολος χαρακτήρισε επίσης ενθαρρυντικό ότι η δημοσιοποίηση της διάγνωσής του συνέβαλε στην ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης και στην προώθηση του έργου των οργανισμών που στηρίζουν τους καρκινοπαθείς και τις οικογένειές τους τόσο στη Βρετανία όσο και στον υπόλοιπο κόσμο.

«Ο θαυμασμός που ανέκαθεν έτρεφα για την άοκνη φροντίδα και αφοσίωσή τους είναι ακόμη μεγαλύτερος λόγω της προσωπικής μου εμπειρίας», υπογράμμισε.

Τα πρωτόκολλα που... πηγαν στράφι

Να σου θυμίσω πως ο βασιλιάς Κάρολος «έσπασε» πρωτόκολλα πολλών ετών με την αποκάλυψη του καρκίνου του.

Και αν απορείς γιατί, να σε ενημερώσω πως τα μέλη των βασιλικών οικογενειών προτιμούν να κρατούν μυστικά τέτοιου είδους προβλήματα υγείας και να μην τα μοιράζονται με τον κόσμο.

Jenny.Gr
instagram

Εικάζεται, σύμφωνα με όλα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα, πως το πρόσωπο που τον παρότρυνε σε αυτή την πρωτοβουλία ήταν η σύζυγός του, βασίλισσα Καμίλα.