CELEBRITIES

Τζέιν Φόντα: Η «ανησυχία» που μοιράστηκε στην Τζένιφερ Λόπεζ, για τη σχέση της με τον Μπεν Άφλεκ


JTeam

1 Μαρτίου 2024

Τζέιν Φόντα: Η «ανησυχία» που μοιράστηκε στην Τζένιφερ Λόπεζ, για τη σχέση της με τον Μπεν Άφλεκ
Splash News
«Έχω επενδύσει σε εσένα και τον Μπεν»

Στο νέο της ντοκιμαντέρ με τίτλο «The Greatest Love Story Never Told», η Τζένιφερ Λόπεζ αποκαλύπτει και μοιράζεται κάθε κρυφή λεπτομέρεια της σχέσης της με τον Μπεν Άφλεκ. Έχουμε μάθει, μέχρι στιγμής, γιατί χώρισαν το 2003, τρείς μόλις μέρες πριν τον γάμο τους, έχουμε μάθει για το ότι ο «χωρισμός τους ήταν καταστροφή» και για τους δύο, αλλά και για το πώς αναζωπυρώθηκε η σχέση τους, μετά από πολλά, πολλά χρόνια.

Στο ντοκιμαντέρ, όμως, η Τζένιφερ Λόπεζ, μίλησε και για το τηλεφώνημα που δέχτηκε από την Τζέιν Φόντα, όταν τα βρήκε ξανά με τον Μπεν Άφλεκ. Σε αυτό το τηλεφώνημα η ηθοποιός θέλησε να εκφράσει στη σταρ μία ανησυχία της. «Αρχικά, κάτι που θέλω να ξέρεις, δεν ξέρω γιατί, αλλά νιώθω ότι έχω επενδύσει σε εσένα και τον Μπεν, και πραγματικά, πραγματικά θέλω αυτό, αυτό να λειτουργήσει». «Αυτή είναι η ανησυχία μου. Αισθάνομαι ότι προσπαθείς πολύ να αποδείξεις κάτι, αντί να το ζήσεις. Ξέρεις, σε κάθε φωτογραφία, φιλιέστε, αγκαλιάζεστε…», της είπε ηθοποιός.

Η Τζένιφερ Λόπεζ, απάντησε, ότι τίποτα από όσα δείχνουν δεν είναι «ψεύτικο». «Εμείς, απλά ζούμε τη ζωή μας», απάντησε. Πάντως, ο Μπεν εμφανίζεται σε ένα σημείο του ντοκιμαντέρ να λέει πως δεν ήθελε η σχέση τους να είναι τόσο δημόσια όσο ήταν στις αρχές της δεκαετίας του '00. «Αρχικά, είχα μια πολύ σταθερή αίσθηση των ορίων γύρω από τον Τύπο, ενώ η Τζεν δεν νομίζω ότι είχε αντιρρήσεις, όπως είχα εγώ», εξήγησε ο Μπεν για τη σχέση τους, πίσω το 2002. «Εγώ αντιδρούσα πάρα πολύ. Όταν τα ξαναβρήκαμε, είπα: "Ένα από τα πράγματα που δεν θέλω είναι μια σχέση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης'», εξήγησε. «Τότε κατά κάποιο τρόπο συνειδητοποίησα ότι δεν είναι δίκαιο να ζητάω κάτι τέτοιο».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.