CELEBRITIES

Oscars 2024: Η Νταβίν Τζόι Ράντολφ δάκρυσε στην ομιλία της – «Συνειδητοποιώ ότι πρέπει απλώς να είμαι ο εαυτός μου»


JTeam

11 Μαρτίου 2024

Oscars 2024: Η Νταβίν Τζόι Ράντολφ δάκρυσε στην ομιλία της – «Συνειδητοποιώ ότι πρέπει απλώς να είμαι ο εαυτός μου»
SPLASH via Ideal Image
«Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους που μπήκαν στον δρόμο μου και ήταν εκεί για μένα, με οδήγησαν και με καθοδήγησαν»

To βραβείο Β΄Γυνακείου Ρόλου απέσπασε στην 96η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ η Νταβίν Τζόι Ράντολφ για τη συμμετοχή της στην ταινία «Τα Παιδιά του Χειμώνα», του Αλεξάντερ Πέιν. Έχοντας ήδη κερδίσει στη συγκεκριμένη κατηγορία σε όλα τα βραβεία που προηγήθηκαν, αυτό το Όσκαρ ήταν κάτι παραπάνω από σίγουρο, στη χθεσινή βραδιά. Η ομιλία της, όμως, μας συγκίνησε περισσότερο από το αναμενόμενο.

Η σημασία της αυθεντικότητας είναι κάτι που ξεχνάμε στη σύγχρονη ζωή. Πάντα προσπαθούμε να χωρέσουμε στα «καλούπια» της κοινωνίας, γι΄αυτό και λόγια όπως εκείνα της Νταβίν Τζόι Ράντολφ, αγγίζουν απευθείας την καρδιά μας. «Ο Θεός είναι τόσο καλός. Δεν πίστευα ποτέ ότι αυτή θα είναι η καριέρα μου. Ξεκίνησα ως τραγουδίστρια και η μητέρα μου μου είπε: "Πήγαινε απέναντι στο τμήμα θεάτρου, υπάρχει κάτι για σένα εκεί". Ευχαριστώ τη μητέρα μου που το έκανε αυτό», τόνισε αρχικά η ηθοποιός.

«Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους που μπήκαν στον δρόμο μου και ήταν εκεί για μένα, με οδήγησαν και με καθοδήγησαν. Είμαι τόσο ευγνώμων σε όλους εσάς τους όμορφους ανθρώπους εδώ. Πάντα ήθελα να είμαι διαφορετική και τώρα συνειδητοποιώ ότι πρέπει απλώς να είμαι ο εαυτός μου, και σας ευχαριστώ. Σας ευχαριστώ που με βλέπετε.

«Ρον Βαν Λιού, σε ευχαριστώ που όταν ήμουν το μόνο μαύρο κορίτσι στην τάξη, με είδες και μου είπες ότι είμαι αρκετή. Όταν σου είπα: "Δεν βλέπω τον εαυτό μου", μου είπες, "Δεν πειράζει. Θα χαράξεις το δικό σου μονοπάτι. Θα χαράξεις ένα μονοπάτι για τον εαυτό σου"». «Είμαι τόσο ευγνώμων σε όλες τις γυναίκες που ήταν στο πλευρό μου: Κόλιν Καμπ, Μπάρμπαρα Μπροκόλι, Τρέισι Μπρέναν, Σάρα Φάργκο […] Προσεύχομαι στον Θεό να το κάνω αυτό πάνω από μία φορά. Σας ευχαριστώ που με βλέπετε. Να έχετε μια ευλογημένη νύχτα. Σας ευχαριστώ πολύ».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.