CELEBRITIES

Κέιτ Μίντλετον: Ζήτησε συγγνώμη για την «πειραγμένη» φωτογραφία - «Μου αρέσει να πειραματίζομαι»


JTeam

11 Μαρτίου 2024

Κέιτ Μίντλετον: Ζήτησε συγγνώμη για την «πειραγμένη» φωτογραφία - «Μου αρέσει να πειραματίζομαι»
Η Κέιτ Μίντλετον ομολόγησε το photoshop στη φωτογραφία

Δημόσια συγγνώμη ζήτησε η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον, για τη φωτογραφία που έχει προκαλέσει πολλά σχόλια το τελευταίο 24ωρο σχετικά με την «αυθεντικότητά της». Υπενθυμίζεται ότι η φωτογραφία κυκλοφόρησε το πρωί της Κυριακής, 10 Μαρτίου, από το Παλάτι του Κένσινγκτον, με αφορμή την Ημέρα της Μητέρας (γιορτάζεται στις 10 Μαρτίου στο Ηνωμένο Βασίλειο).

«Όπως πολλοί ερασιτέχνες φωτογράφοι, πειραματίζομαι περιστασιακά με την επεξεργασία. Ήθελα να απολογηθώ για την όποια σύγχυση προκάλεσε η οικογενειακή φωτογραφία που μοιραστήκαμε χθες. Ελπίζω όλοι οι εορτάζοντες να είχαν μια πολύ ευτυχισμένη Ημέρα της Μητέρας», τόνισε.

Σύμφωνα με βασιλικές πηγές που επικαλείται το Sky News, η Κέιτ Μίντλετον έκανε «μικρές προσαρμογές», καθώς η ίδια και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ ήθελαν να παρουσιάσουν μια ανεπίσημη φωτογραφία της οικογένειάς τους για τη Γιορτή της Μητέρας. «Η οικογένεια του πρίγκιπα της Ουαλίας πέρασε μαζί την Γιορτή της Μητέρας και είχαν μια θαυμάσια ημέρα» συμπλήρωναν οι ίδιες πηγές.

Σημειώνεται πως στη φωτογραφία, η Κέιτ Μίντλετον εμφανίζεται αγκαλιά με τα τρία παιδιά της, τον 10χρονο πρίγκιπα Γεώργιο, την 8χρονη πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον 5 ετών, πρίγκιπα Λούις. Στη λεζάντα της φωτογραφίας η πριγκίπισσα της Ουαλίας εξέφραζε τις ευχαριστίες της «για τις θερμές ευχές και τη συνεχή στήριξη, τους τελευταίους δύο μήνες». Η φωτογραφία, στη συνέχεια, δόθηκε και στα διεθνή πρακτορεία ειδήσεων.

Ωστόσο, χθες βράδυ μερικά από τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά πρακτορεία παγκοσμίως, προχώρησαν στην απόσυρσή της φωτογραφίας, καθώς υποστήριξαν ότι είναι «ψηφιακά παραποιημένη». «Μετά από πιο επισταμένη επιθεώρηση, φαίνεται ότι η πηγή έχει αλλοιώσει την εικόνα», ανέφερε το Associated Press. Από την άλλη, το Γαλλικό Πρακτορείο τόνισε: «Υποχρεωτική απόσυρση. Λόγω θέματος που προέκυψε από τον εκδότη, η φωτογραφία από τον πρίγκιπα της Ουαλίας αποσύρεται και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά. Παρακαλώ αφαιρέστε την από παντού».

Το πρακτορείο δήλωσε στο Sky News πως στη φωτογραφία παρατηρήθηκε «αντίφαση στην ευθυγράμμιση του αριστερού χεριού της πριγκίπισσας Σάρλοτ». Στο μεταξύ, πολλοί χρήστες στα social media, εντόπισαν διάφορες «ανακολουθίες» στη φωτογραφία, όπως μια ασυνέπεια στην ευθυγράμμιση του χεριού και της φούστας της πριγκίπισσας Σάρλοτ και του φερμουάρ στο πουλόβερ της Κέιτ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.