CELEBRITIES

Η Ρετζίνα Κινγκ είναι «ένας άλλος άνθρωπος» μετά την αυτοκτονία του γιου της


JTeam

16 Μαρτίου 2024

Η Ρετζίνα Κινγκ είναι «ένας άλλος άνθρωπος» μετά την αυτοκτονία του γιου της
Instagram
«Το πένθος είναι ένα ταξίδι», δήλωσε δύο χρόνια μετά τον χαμό του

Η Ρετζίνα Κινγκ, η βραβευμένη με Όσκαρ Αμερικανίδα ηθοποιός, βρέθηκε στην εκπομπή «Good Morning America» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο γεγονός που έχει σημαδέψει τη ζωή της και δεν είναι άλλο από τον θάνατο του γιου της.

Να σε ενημερώσω, σε περίπτωση που δεν το θυμάσαι πως τον Ιανουάριο του 2022 το μοναδικό παιδί της, ο Ίαν Αλεξάντερα Τζούνιορ, αυτοκτόνησε λίγες ημέρες μετά τα 26α γενέθλιά του.

Ο ίδιος ήταν μουσικός και DJ ενώ συχνά την συνόδευε στις εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί -όπως αναφέρει ο Guardian -παρακάτω τους βλέπεις και τους δύο χαμογελαστούς πριν αρκετά χρόνια σε επίσημο event.

«Είμαι ένας άλλος άνθρωπος τώρα, από αυτήν που ήμουν στις 19 Ιανουαρίου. Το πένθος είναι ένα ταξίδι», δήλωσε η ηθοποιός.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Αντιλαμβάνομαι επίσης ότι το πένθος είναι αγάπη, που δεν έχει πού να πάει».

«Καταλαβαίνω ότι δεν ήθελε να είναι πια εδώ»

Στη συνέχεια τόνισε πως σέβεται την επιλογή του, υποστηρίζοντας χαρακτηριστικά: «Καταλαβαίνω ότι δεν ήθελε να είναι πια εδώ. Αυτό είναι δύσκολο να το δεχτούν άλλοι άνθρωποι, επειδή δεν έζησαν τη δική μας ιστορία».

Στην πορεία παραδέχτηκε πως είναι «τόσο θυμωμένη με τον Θεό», καταλήγοντας ως εξής: «Γιατί να δοθεί αυτό το βάρος στον Ίαν; Από όλα τα πράγματα που έχουμε περάσει, τις θεραπείες, τους γιατρούς, τα προγράμματα, ο Ιαν έλεγε: "Κουράστηκα να μιλάω, μαμά"».

Παλεύοντας με την απώλεια

Η Ρετζίνα Κινγκ, όπως είναι λογικό και επόμενο κάνει ό,τι μπορεί για να σταθεί στα πόδια της, ψάχνει τρόπους να ηρεμήσει και να συμβιβαστεί με την ιδέα και καθημερινά παλεύει με την απώλεια.

«Ακόμα αναρωτιέσαι τι θα μπορούσα να είχα κάνει ώστε να μην είχε συμβεί αυτό. Ξέρω ότι μοιράζομαι αυτή τη θλίψη, αλλά κανείς άλλος δεν είναι η μαμά του Ίαν. Μόνο εγώ. Είναι δική μου και δεν θα φύγει ποτέ. Θα είναι πάντα μαζί μου».

Τέλος η ηθοποιός αφιέρωσε στον γιο της την επερχόμενη βιογραφική ταινία της στην οποία εκτελεί χρέη παραγωγού και πρωταγωνιστεί, ως Shirley Chisholm.

Πρόκειται γαι την πρώτη μαύρη γυναίκα που εξελέγη ποτέ στο Κογκρέσο των ΗΠΑ και την ιστορία της.

Η ταινία «Shirley», αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 22 Μαρτίου.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.