CELEBRITIES

Σούκι Γουότερχαουζ και Ρόμπερτ Πάτινσον έγιναν γονείς - Η πρώτη βόλτα με το νεογέννητο μωρό τους


JTeam

26 Μαρτίου 2024

Σούκι Γουότερχαουζ και Ρόμπερτ Πάτινσον έγιναν γονείς  - Η πρώτη βόλτα με το νεογέννητο μωρό τους
Splash News
Το ζευγάρι υποδέχθηκε το νέο μέλος της οικογένειάς του

Γονείς για πρώτη φορά, έγιναν η Σούκι Γουότερχαουζ και ο Ρόμπερτ Πάτινσον, λίγους μήνες μετά την είδηση πως το αγαπημένο ζευγάρι αρραβωνιάστηκε. Υπενθυμίζουμε πως μετά από 5 χρόνια κοινής πορείας, το ζευγάρι έκανε πριν μερικούς μήνες το επόμενο βήμα στη σχέση του. Τότε, μια πηγή είχε δηλώσει στο People ότι και οι δύο ήταν «ενθουσιασμένοι» που περιμένουν το πρώτο τους παιδί. «Ο ερχομός ενός μωρού είναι απόλυτη χαρά γι' αυτούς».

Τώρα, το ζευγάρι υποδέχθηκε το νέο μέλος της οικογένειάς του, ενώ αποθανατίστηκε να απολαμβάνει και μια οικογενειακή βόλτα στο Λος Άντζελες. Στις φωτογραφίες που κυκλοφορούν, ο ηθοποιός φαίνεται να κρατά το καροτσάκι με το μωρό τους. Η Σούκι Γουότερχαουζ και ο Ρόμπερτ Πάτινσον έχουν κρατήσει – και συνεχίζουν να κρατούν, την ιδιωτική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Την ίδια στάση, υιοθέτησε ζευγάρι και τώρα, αφού κανείς δεν γνώριζε ότι η Σούκι έφερε στη ζωή το πρώτο τους παιδί, μέχρι οι φωτογραφίες από τη βόλτα τους να κάνουν την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο. Οι δύο τους, μέχρι στιγμής, δεν έχουν ανακοινώσει το φύλο του μωρού.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού έγινε τον Ιούλιο του 2018, ενώ τέσσερα χρόνια αργότερα, έκανε το επίσημο ντεμπούτο του στο κόκκινο χαλί, σε επίδειξη μόδας του οίκου Dior στη Γκίζα της Αιγύπτου. Ο ηθοποιός, όταν ρωτήθηκε για τη σχέση του από τους Sunday Times το 2019, είχε απαντήσει: «Αν αφήσεις τους ανθρώπους να μπουν μέσα στη σχέση, απαξιώνεις αυτό που σημαίνει η αγάπη».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.