CELEBRITIES

Τζένιφερ Γκάρνερ: «Είμαι ευγνώμων που είμαι απλά ζωντανή. Η γήρανση είναι δώρο»


JTeam

30 Μαρτίου 2024

Τζένιφερ Γκάρνερ: «Είμαι ευγνώμων που είμαι απλά ζωντανή. Η γήρανση είναι δώρο»
Η εξομολόγηση λίγο πριν τα 52α γενέθλιά της

Η Τζένιφερ Γκάρνερ, λίγο πριν τα 52α γενέθλιά της, μίλησε με μεγάλη ειλικρίνεια κάνοντας έναν απολογισμό ζωής που πολύ μου αρέσει.

Συγκεκριμένα, είπε στο People: «Ειλικρινά, ως επί το πλείστον, είμαι ευγνώμων που είμαι απλά ζωντανή. Και είμαι ευγνώμων για τη σοφία που αποκόμισα από αυτά τα χρόνια και πραγματικά ευγνώμων που μπορώ να παρακολουθώ άλλες γυναίκες να περνούν αυτή τη διαδικασία της ζωής με τόση χάρη».

Έχοντας όλες αυτές ως παράδειγμα, επιθυμεί να ενθαρρύνει την επόμενη γενιά «να ακολουθήσει τα δικά της βήματα και να πει σε άλλες νεαρές γυναίκες: "Φροντίστε τον εαυτό σας, αλλά μη φοβάστε. Η γήρανση είναι ένα δώρο"».

Φροντίζει τον εαυτό της ψυχικά και σωματικά

Αυτό, είναι το πιο σημαντικό από όλα. Η καθημερινή της προπόνηση δεν κάνει μόνο καλό στο σώμα της, αλλά όπως τονίζει «είναι εξαιρετικά σημαντική για την ψυχική υγεία».

«Τρώω πολύ καλά. Μόλις τελείωσα ένα μεγάλο μπολ με λάχανο», είπε στη συνέντευξή της.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Και έχω μια πολύ δυνατή οικογένεια και δυνατές σχέσεις στη ζωή μου».

Ωστόσο, υπογράμμισε χωρίς φόβο και πάθος ότι ακόμα και σήμερα εξακολουθεί να έχει «άσχημες μέρες».

Οι πράξεις καλοσύνης με αφορμή τα γενέθλιά της

Για τα 50α γενέθλιά της, η ηθοποιός ολοκλήρωσε 50 πράξεις καλοσύνης.

Για τα 51α γενέθλιά της, η ίδια και τα παιδιά της, η 18χρονη Βάιολετ, η 15χρονη Σεραφίνα και ο 12χρονος Σάμιουελ φύτεψαν δέντρα.

Καθώς πλησιάζουν τα φετινά γενέθλιά της - είναι στις 17 Απριλίου- τόνισε ότι έχει βρει τι ακριβώς θέλει να κάνει.

«Κάθε χρόνο κάνω κάτι που μου αρέσει να συμπεριλαμβάνω ανθρώπους που με τρέφουν. Την προηγούμενη χρονιά πήγα σε ένα πάρκο στο Λος Άντζελες και φύτεψα δέντρα με τα παιδιά μου. Μια χρονιά φορτώσαμε σακίδια για να δώσουμε στα παιδιά φαγητό για να το πάρουν μαζί τους στο σπίτι μετά το σχολείο. Ξέρω τι θα κάνω φέτος, και αρχίζει να προετοιμάζεται», είπε αναλυτικά η ηθοποιός.

Και κατέληξε ως ξής: «Για μένα αυτή η μέρα είναι η εξής: Πώς θα κοιτάξω έξω από τον εαυτό μου; Πώς θα επιστρέψω στον κόσμο που μου δίνει τόσα πολλά;».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.