CELEBRITIES

Ο Σάσα Μπάρον Κοέν και η Άιλα Φίσερ χωρίζουν μετά από 14 χρόνια γάμου


Μάγκυ Πετροπούλου

6 Απριλίου 2024

Ο Σάσα Μπάρον Κοέν και η Άιλα Φίσερ χωρίζουν μετά από 14 χρόνια γάμου
Instagram
Η κοινή τους δήλωση στα social media

Ο Σάσα Μπάρον Κοέν και η Άιλα Φίσερ, ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της παγκόσμιας show biz αποφάσισαν να χωρίσουν μετά από 14 χρόνια γάμου.

Σύμφωνα με την Page Six, τελειώνουν οριστικά και άμεσα την κοινή τους ζωή, ενώ οι πρώτες κινήσεις για το διαζύγιό τους είχαν γίνει ήδη από το 2023.

Το ζευγάρι μάλισα επιβεβαίωσε την είδηση αυτή με stories που ανέβασαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.

Η κοινή δήλωση τους για το τέλος

Jenny.Gr
instagram

«Μετά από έναν μακρύ αγώνα τένις που διήρκεσε πάνω από είκοσι χρόνια, αφήνουμε τελικά τις ρακέτες μας κάτω. Το 2023 καταθέσαμε από κοινού αίτηση για τη λήξη του γάμου μας», έγραψαν χαρακτηριστικά.

Και κατόπιν πρόσθεσαν: «Πάντα θέταμε ως προτεραιότητα την ιδιωτική μας ζωή και δουλεύαμε αθόρυβα μέσα από αυτή την αλλαγή. Μοιραζόμαστε για πάντα την αφοσίωση και την αγάπη μας για τα παιδιά μας. Εκτιμούμε ειλικρινά ότι σέβεστε την επιθυμία της οικογένειάς μας για ιδιωτικότητα».

Η γνωριμία και το φινάλε

Το ζευγάρι συναντήθηκε για πρώτη φορά το 2001 και αμέσως ερωτεύτηκαν τρελά και αποφάσισαν να είναι μαζί.

Τρία χρόνια μετά έκαναν το επόμενο βήμα και αρραβωνιάστηκαν, ενώ στις 15 Μαρτίου το 2010 παντρεύτηκαν σε στενό κύκλο στο Παρίσι.

Έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, την Όλιβ, την Ελούλα και τον Μοντγκόμερι.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.