CELEBRITIES

Σιλβέστερ Σταλόνε: Κατηγορείται ότι απαξίωνε τους ηθοποιούς του «Tulsa King»- «Ήταν γέροι και χοντροί»


JTeam

10 Απριλίου 2024

Σιλβέστερ Σταλόνε: Κατηγορείται ότι απαξίωνε τους ηθοποιούς του «Tulsa King»- «Ήταν γέροι και χοντροί»
Splash by Ideal Image
Ο Σιλβέστερ Σταλόνε κατηγορείται ότι μιλούσε με αγένεια και έκανε προσβλητικά σχόλια στους νεότερους ηθοποιούς στα γυρίσματα της σειράς «Tulsa King»

Για ανάρμοστη συμπεριφορά κατά τη διάρκεια γυρισμάτων κατηγορείται ο Σιλβέστερ Σταλόνε, με την είδηση να κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Ο διάσημος ηθοποιός φέρεται να μιλούσε με άσχημο τρόπο στους νεότερους ηθοποιούς που είχαν κληθεί να δουλέψουν στη σειρά «Tulsa King», σύμφωνα με τα ξένα Μέσα.

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε κατηγορείται ότι δημιούργησε ένα τοξικό επαγγελματικό περιβάλλον για τους συναδέλφους του κι ότι έκανε επικριτικά σχόλια για την εξωτερική εμφάνισή τους και τα κιλά τους. Η εν λόγω είδηση γνωστοποιήθηκε μέσα από το Facebook, όταν διέρρευσαν σχετικές μαρτυρίες.

Πολλοί ήταν εκείνοι, μάλιστα, που δεν ανέχτηκαν αυτή τη συμπεριφορά από τον 77χρονο ηθοποιό και αποχώρησαν από τη δουλειά. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και ο υπεύθυνος κάστινγκ της σειράς, Κατρέτ Λοκ, ο οποίος υποστήριξε ότι τόσο ο Σιλβέστερ Σταλόνε όσο και ο σκηνοθέτης, Κρεγκ Ζισκ, είχαν κακή συμπεριφορά προς το συνεργείο και τους ηθοποιούς, προκαλώντας μεγάλη ένταση.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Σιλβέστερ Σταλόνε ζήτησε να έχει κοντά του όμορφα κορίτσια, γεγονός, όμως, που διαψεύδεται από τον σκηνοθέτη της σειράς, Κρεγκ Ζισκ, καθώς επισήμανε πως ήταν παρούσα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων η σύζυγος του ηθοποιού. Ο ίδιος μίλησε ΤΜΖ για τις καταγγελίες που «καίνε» τον Σιλβέστερ Σταλόνε, εκφράζοντας τη θέση του.

Ειδικότερα, ο Κρεγκ Ζισκ τόνισε πως τόσο ο Σιλβέστερ Σταλόνε όσο και ο ίδιος ήταν ευγενικοί με το καστ και πως από την πλευρά τους οι ηθοποιοί έβγαλαν τη δουλειά τους με επιτυχία.

Κόντρα σε αυτόν τον ισχυρισμό, ένας άλλος ηθοποιός «κάρφωσε» τον Σιλβέστερ Σταλόνε, λέγοντας: «Ήταν πολύ αναστατωμένος με την εμφάνιση των ηθοποιών. Είπε ότι ήταν αποκρουστικοί, γέροι και χοντροί».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.