CELEBRITIES

Ο Sylvester Stallone παίρνει διαζύγιο μετά από 25 χρόνια εξαιτίας ενός σκύλου


JTeam

25 Αυγούστου 2022

Ο Sylvester Stallone παίρνει διαζύγιο μετά από 25 χρόνια εξαιτίας ενός σκύλου
Splashnews
Ποια είναι η πραγματική αιτία χωρισμού του Sylvester Stallone από την Jennifer Flavin;

Αποτελούσαν ένα από τα πιο δημοφιλή ζευγάρια του Χόλιγουντ για πάνω από δύο δεκαετίες. Ο μεγάλος τους έρωτας όμως, φαίνεται πως έληξε άδοξα και μάλιστα ύστερα από 25 χρόνια γάμου. Τι και αν τους χώριζαν 22 χρόνια μεταξύ τους, τι και αν είχαν αποκτήσει τρία παιδιά μαζί, ο Stallone και η Flavin φαινόταν πως είχαν καταφέρει να κρατήσουν το πάθος στη σχέση τους. Ένας σκύλος όμως ήταν αρκετός για να τους χωρίσει. Κι όμως, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, αιτία χωρισμού για το διάσημο ζευγάρι ήταν ένας σκύλος!

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Stallone αποφάσισε να υιοθετήσει ένα Rottweiler για να προστατέψει την οικογένεια του. Η Jennifer από την άλλη δεν συμφωνούσε καθόλου στην ιδέα. Γρήγορα η διαφωνία τους μετατράπηκε σε καυγά και ο καυγάς σε έντονη διαμάχη του ζευγαριού στα μέσα του καλοκαιριού. Φαίνεται πως ο σκύλος ήταν η αφορμή για τον χωρισμό τους, καθώς μέσα απο τις διαφωνίες τους ήρθαν και άλλα θέματα στην επιφάνεια.

Jenny.Gr
Gettyimages

Ο Stallone όχι μόνο υιοθέτησε τελικά τον σκύλο παρά τις αντιρρήσεις της συζύγου του, αλλά μάλιστα δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια φωτογραφία μαζί του, λέγοντας το ποσό χαρούμενος είναι για την απόκτηση του νέου σκυλιού, στο οποίο μάλιστα έδωσε και όνομα από έναν ρόλο που είχε υποδυθεί. Το νεαρό Rottweiler ονομάστηκε Dwight από την σειρά Tulsa King.

Όλα αυτά έμοιαζαν αθώα, αφού ο ηθοποιός είχε δημοσιεύσει μια εικόνα με τη σύζυγό του και τις τρεις κόρες του, γράφοντας χαρακτηριστικά στην λεζάντα πως αποτελούν την μοναδική προτεραιότητα του και πως θα είναι για πάντα εκεί. Όμως τα πράγματα πήραν άλλη τροπή και το ζευγάρι δεν κατάφερε να ξεπεράσει τα προβλήματά του, αφού όχι μόνο δεν ακολουθούν ο ένας τον άλλο στο instagram, αλλά ήρθε και η επίσημη αίτηση διαζυγίου από την Jennifer Flavin λίγες ημέρες πριν.

Ο Stallone μάλιστα, έχει πρόσφατα καλύψει το τατουάζ στο μπράτσο του στο οποίο απεικονιζόταν η αγαπημένη του, με επίσης έναν σκύλο και συγκεκριμένα τον Butkus από τους Rocky films. Τέλος να σημειωθει πως η Flavin υπέβαλε αίτηση διαζυγίου την προηγούμενη Παρασκευή και ισχυρίζεται ότι ο Stallone έχει κρύψει τα συζυγικά τους περιουσιακά στοιχεία, συμφωνα με τη Daily Mail.

Τα έγγραφα της αίτησης διαζυγίου αναφέρουν ακόμη ότι ο ηθοποιός «έχει εμπλακεί σε σκόπιμη διασπορά, εξάντληση ή/και σπατάλη συζυγικών περιουσιακών στοιχείων, γεγονός που είχε αρνητικό οικονομικό αντίκτυπο στη συζυγική περιουσία».

Οπότε, ίσως τελικά ο καημένος ο Dwight να ήταν απλά η αφορμή.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.