CELEBRITIES

Τις κόρες του Sylvester Stallone τις έχετε δει;


ΚΑΤΕΡΙΝΑ-ΝΑΡΓΚΙΣ ΑΤΖΑΣ

11 Νοεμβρίου 2016

Sylvester-Stallone-2-1.jpg

Με τα φετινά The Golden Globes, βραβεύτηκαν οι όμορφες κόρες του Sylvester Stallone! Ο Πρόεδρος Lorenzo Soria του Hollywood Foreign Press Association (HFPA), ανακοίνωσε την βράβευση που γίνεται για πρώτη φορά σε τρεις, στην Scarlet 14 ετών, Sistine 18 ετών και Sophia 20 ετών.

Ένα μεγάλο πάρτι έγινε στο Hollywood και η Sophia Stallone δήλωσε ότι μαζί με τις αδελφές της, ευχαριστούν πολύ τον Lorenzo Soria και το HFPA για το Miss Golden Globe 2017, την οικογένειά τους και είναι πολύ ενθουσιασμένες για αυτό. Ενώ ο πατέρας τους, Sylvester Stallone, είχε πάρει το βραβείο του Β' ανδρικού ρόλου για τον iconic ρόλο του "Rocky spin-off Creed", φέτος οι τρεις κόρες του έκλεψαν τις εντυπώσεις και με την εκπληκτική εμφάνισή τους στο κόκκινο χαλί.

Αυτό τώρα που αναρωτιούνται όλοι, είναι για το αν και οι τρεις κόρες του Stallone, θα ακολουθήσουν τα χνάρια του πατέρα τους και θα γίνουν και οι ίδιες λαμπερά αστέρια του Hollywood.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.