CELEBRITIES

H Μάργκο Ρόμπι και ο Τομ Ακερλέι μιλούν για την καθημερινότητά τους: «Είμαστε μαζί 24 ώρες την ημέρα»


JTeam

24 Ιουνίου 2024

H Μάργκο Ρόμπι και ο Τομ Ακερλέι μιλούν για την καθημερινότητά τους: «Είμαστε μαζί 24 ώρες την ημέρα»
Getty Images @Presley Ann
Η Μάργκο Ρόμπι και ο Τομ Ακερλέι παραχώρησαν κοινή συνέντευξη

Η Μάργκο Ρόμπι ή αλλιώς το Barbie girl έχει βρει τον δικό της Κεμ εδώ και χρόνια και, μάλιστα, από το 2016 είναι παντρεμένοι. Ο Τομ Ακερλέι, διάσημος παραγωγός και σκηνοθέτης εκτός από σύζυγός της Μάργκο Ρόμπι είναι και συνέταιρος, καθώς έχουν ιδρύει μαζί την εταιρεία παραγωγής LuckyChap Entertainment.

Σε μία από τις σπάνιες κοινές συνυπάρξεις τους, η Μάργκο Ρόμπι και ο Τομ Ακερλέι έδωσαν συνέντευξη στους «Sunday Times» και μίλησαν για την καθημερινότητά τους εκτός δουλειάς, η οποία, βέβαια, είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την καθημερινότητά τους εντός δουλειάς. Οι δυο τους περνούν μαζί όλη την ημέρα, είτε ασχολούνται με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις τους είτε χαλαρώνουν.

«Είμαστε μαζί 24 ώρες την ημέρα. Δεν λειτουργούμε ως μονάδες. Δεν έχουμε εναλλαγές. Όλα έχουν γίνει ένα πράγμα», σχολίασε ο Τομ Ακερλέι. Η ηθοποιός και ο σκηνοθέτης έχουν καταφέρει να βρουν τη χρυσή τομή στη σχέση τους, καθώς - όπως υποστηρίζουν - έχουν κοινό τρόπο σκέψης και συνεπώς δεν διαφωνούν σχεδόν ποτέ. Το ζευγάρι έχει άψογη επικοινωνία και αυτός είναι ο λόγος που η συνεργασίας τους πηγαίνει όλο και καλύτερα.

Περιγράφοντας έναν λόγο για τον οποίο μπορούν να διαφωνήσουν, ο Τομ Ακερλέι είπε χιουμοριστικά: «Στο σπίτι για παράδειγμα μπορεί να τσακωθούμε για τα μπισκότα σοκολάτας. Εγώ προτιμώ εκείνα από το Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ η Μάργκο εκείνα από την Αυστραλία».

Αφορμή γι’ αυτή τη συνέντευξη στάθηκε το νέο επιχειρηματικό βήμα τους, που δεν σχετίζεται με τον κινηματογράφο, αλλά με τον χώρο της μόδας.Το ζευγάρι έφτιαξε το δικό του brand με τζιν και η Μάργκο Ρόμπι σχολίασε επ’ αυτού: «Αυτή η δουλειά είναι πιο απλή από την παραγωγή μιας ταινίας. Μπορείς να προβλέψεις τα πράγματα. Μπορείς να αποτυπώσεις τα πάντα σε ένα χαρτί, κάτι που δεν μπορείς να κάνεις σε μια ταινία».

Η Μάργκο Ρόμπι και ο Τομ Ακερλέι γνωρίστηκαν το 2013 στα γυρίσματα της ταινίας «Lifetime» και το 2014 άρχισαν να βγαίνουν. Αυτή η γνωριμία δεν άργησε να εξελιχθεί σε έρωτα και το 2016 παντρεύτηκαν στη Χρυσή Ακτή στην Αυστραλία. Οκτώ χρόνια μετά παραμένουν full in love.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.