CELEBRITIES

Ταμάγιο Πέρι: Νεκρός ο ηθοποιός από τους «Πειρατές της Καραϊβικής» - Δέχτηκε επίθεση από καρχαρία


JTeam

25 Ιουνίου 2024

Ταμάγιο Πέρι: Νεκρός ο ηθοποιός από τους «Πειρατές της Καραϊβικής» - Δέχτηκε επίθεση από καρχαρία
Facebook/ Tamayo Perry
Ήταν μόλις 49 ετών

Ο Ταμάγιο Πέρι άφησε την τελευταία πνοή του σε ηλικία 49 ετών, μετά από επίθεση που δέχτηκε από καρχαρία. Ο ηθοποιός βρισκόταν στη Χονολουλού και έκανε μαθήματα σερφ σε έναν μαθητή του, όταν εμφανίστηκε μπροστά του ο καρχαρίας.

Όπως αναφέρουν τα ξένα μέσα, ο Ταμάγιο Πέρι δέχτηκε πολλαπλά δαγκώματα, με αποτέλεσμα να χάσει αρχικά τις αισθήσεις του και έπειτα να καταλήξει. Οι αρχές αμέσως ξεκίνησαν έρευνα και τελικά εντόπισαν τον ηθοποιό και σέρφερ στο νησί Goat, το οποίο απέχει περίπου 32 χιλιόμετρα από τη Χονολουλού.

«Ο Ταμάγιο Πέρι ήταν ένας ναυαγοσώστης που όλοι αγαπούσαν, πολύ γνωστός στη North Shore, ένας επαγγελματίας σέρφερ γνωστός σε όλο τον κόσμο. Ο κόσμος τον αγαπούσε κι εκείνος αγαπούσε ακόμα περισσότερο τους άλλους. Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του Ταμάγιο και ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά της», ήταν τα λόγια του υπεύθυνου ασφαλείας των ωκεανών.

Η είδηση του θανάτου του, όπως ήταν φυσικό, σκόρπισε τη θλίψη στους οικείους του, αλλά και στον χώρο της υποκριτικής. Ο Ταμάγιο Πέρι είχε παίξει, μεταξύ άλλων, στους «Πειρατές της Καραϊβικής», στη «Hawaii 5-0» και στη «Blue Crush». Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και πολύ κοινωνικός και στους δύο επαγγελματικούς χώρους του.


Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.