VIDEO

Ο Τζέισον Μομόα κολυμπάει με καρχαρίες στο πιο εντυπωσιακό βίντεο της ημέρας


JTeam

12 Ιουλίου 2023

Ο Τζέισον Μομόα κολυμπάει με καρχαρίες στο πιο εντυπωσιακό βίντεο της ημέρας
@prideofgypsies
Ο Τζέισον Μομόα συνεχίζει τη μάχη του για την προστασία των ωκεανών και μας δείχνει το μεγαλείο του βυθού

Μπορεί αυτή τη φορά να μην είδαμε το καλογυμνασμένο κορμί του διάσημου ηθοποιού, όμως ο Τζέισον Μομόα μας χάρισε (ξανά) άκρως εντυπωσιακές εικόνες. Συγκεκριμένα ο πρωταγωνιστής του «Aquaman», κολυμπούσε ανέμελος σε παραλία της Χαβάης, όταν τον επισκέφθηκαν καρχαρίες. Εκείνος φυσικά και δεν πανικοβλήθηκε, αλλά αντιθέτως πήρε την κάμερα του και τράβηξε ένα υπέροχο βίντεο για να μοιραστεί με το κοινό την ομορφιά και το μεγαλείο της θάλασσας, τονίζοντας πόσο σημαντικό είναι να προστατέψουμε τον θαλάσσιο κόσμο.

«Κολυμπάω με καρχαρίες. Πρέπει να κρατήσουμε τους ωκεανούς μας καθαρούς για αυτά τα όμορφα πλάσματα. Ελάτε μαζί μου στην αποστολή μας να τερματίσουμε τα πλαστικά μιας χρήσης για να προστατεύσουμε τον πλανήτη μας» έγραψε ο ίδιος στην ανάρτησή του.


Τα τελευταία χρόνια ο Μομόα έχει κάνει μεγάλο έργο για την προστασία των ωκεανών, με δράσεις που αφορούν την μείωση χρήσης πλαστικού, αλλά και καθαρισμού των βυθών. Έχει επίσης ιδρύσει την δική του εταιρεία με εμφιαλωμένο νερό σε μπουκάλια, που είναι φιλικά προς το περιβάλλον.

Στα πλαίσια της δράσης του, δημοσιεύει συχνά πλάνα από παραλίες και από ωκεανούς προκειμένου να αυξήσει την ευαισθητοποίηση του κόσμου γύρω από το θέμα. Ο ενθουσιασμός στο πρόσωπο του Μομόα για την συνάντηση του με καρχαρίες δεν κρύβεται, ενώ το κοινό ζητά ακόμη περισσότερα πλάνα από τις υπέροχες δράσεις του.