CELEBRITIES

O Jason Momoa ψαρεύει (σχεδόν) ολόγυμνος στη Χαβάη και ο πήχης για τους άνδρες μόλις ανέβηκε


Τόνια Τζάφερη

26 Οκτωβρίου 2022

O Jason Momoa ψαρεύει (σχεδόν) ολόγυμνος στη Χαβάη και ο πήχης για τους άνδρες μόλις ανέβηκε
Ο Momoa πήγε για ψάρεμα, έκανε για μια ακόμη φορά περιβαλλοντική έκκληση κατά των πλαστικών μιας χρήσης και το αποκαλυπτικό του βίντεο έγινε viral

Σε έναν πραγματικό Aquaman μετατράπηκε ο γνωστός ηθοποιός που ξεχώρισε στο Games of Throwns. Ο Jason Momoa, το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στην πατρίδα του, τη Χαβάη, και σκοπός του είναι να αφυπνίσει όσο περισσότερους ανθρώπους γίνεται, προκειμένου να σταματήσει η χρήση του πλαστικού, το οποίο συνήθως καταλήγει στους ωκεανούς και τις θάλασσες.

Ο Momoa εμφανίστηκε στο βίντεο φορώντας ένα κομμάτι υφάσματος που κάλυπτε τα εντελώς απαραίτητα, όσο ψάρευε σε σκάφος με φίλους του. Το αδιανόητα γυμνασμένο του σώμα δεν πέρασε φυσικά απαρατήρητο (ούτε η γραφικότητα της εμφάνισης) και μέσα σε λίγα λεπτά το βίντεο είχε κυκλοφορήσει παντού.

Ενώ σε άλλο Instagram Story περιβαλλοντικής έκκλησης κατά της χρήσης πλαστικών μπουκαλιών μιας χρήσης, ο Μomoa έγραψε χαρακτηριστικά:

«Είμαι εδώ στη Χαβάη και βλέπω την κατάσταση στους ωκεανούς μας, είναι τόσο θλιβερό. Σας παρακαλώ, κάντε ό,τι μπορείτε για να περιορίσετε τη χρήση πλαστικών μιας χρήσης στις ζωές μας... Βοηθήστε, τα πλαστικά μπουκάλια είναι γελοία. Αλόχα».

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.