CELEBRITIES

Ο Jason Momoa ξύρισε το κεφάλι του για να στείλει ένα σημαντικό μήνυμα


JTeam

6 Σεπτεμβρίου 2022

Ο Jason Momoa ξύρισε το κεφάλι του για να στείλει ένα σημαντικό μήνυμα
«Έχω σιχαθεί πια με τα πλαστικά μπουκάλια», δήλωσε ο ηθοποιός και καλεί τον κόσμο να αναλάβει δράση

Τα μακρυά του μαλλιά ήταν σήμα κατατεθέν του. Τα αποχωρίστηκε όμως και μάλιστα χωρίς δεύτερη σκέψη, προκειμένου να αφυπνίσει το κοινό του, σχετικά με τη χρήση του πλαστικού. Εχθές, Δευτέρα, ήταν παγκόσμια ημέρα αφιερωμένη στην πλαστική κρίση και ο ηθοποιός Jason Momoa δεν έχασε την ευκαιρία να περάσει το δικό του μήνυμα, με έναν πιο ιδιαίτερο τρόπο.

Και αυτός ήταν να ξυρίσει το κεφάλι του. Μάλιστα, τη στιγμή που ξυρίζει τα μακριά του μαλλιά, τα οποία είχε πιάσει σε κοτσίδες, τη δημοσίευσε μέσα από ένα βίντεο στο instagram. Κρατώντας τα μαλλιά στα χέρια του, ο ηθοποιός μίλησε για την ανάγκη να σταματήσει ο κόσμος τη χρήση του πλαστικού και να χρησιμοποιεί αντικείμενα που μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν.

Στηνδημοσίευση σχετικά με την προστασία του πλανήτη από το πλαστικό έγραψε χαρακτηριστικά: «Ας κάνουμε νέα ξεκινήματα, ας διαδώσουμε το aloha. Ας είμαστε καλύτεροι στο να προστατεύουμε την γη και τους ωκεανούς μας. Πρέπει να κόψουμε τα πλαστικά μιας χρήσης από τη ζωή μας και από τις θάλασσές μας. Πλαστικά μπουκάλια, πλαστικές σακούλες, συσκευασίες, σκεύη όλα αυτά».

Jason Momoa: «Σας παρακαλώ ό,τι μπορείτε να κάνετε για να εξαλείψετε το πλαστικό μιας χρήσης στη ζωή σας, βοηθήστε με»

Στο βίντεο, ο σταρ του Game of Thrones και του Aquaman συνέχισε λέγοντας, «Είναι πολύ λυπηρό, σας παρακαλώ ό,τι μπορείτε να κάνετε για να εξαλείψετε το πλαστικό μιας χρήσης στη ζωή σας, βοηθήστε με», ενθαρρύνοντας τους ανθρώπους να επιλέγουν επαναχρησιμοποιήσιμα μπουκάλια νερού αντί για πλαστικά.

Το κάλεσμα του Momoa για δράση έρχεται μόλις μερικές εβδομάδες μετά την τρίτη και τελευταία σεζόν του επιτυχημένου show του, με τίτλο «See», που έκανε πρεμιέρα στο AppleTV+.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.