CELEBRITIES

Σάνεν Ντόχερτι: «Είναι δύσκολο να βγω με κάποιον, γιατί ξέρω ότι θα έχει ημερομηνία λήξης»


JTeam

27 Ιουνίου 2024

Σάνεν Ντόχερτι: «Είναι δύσκολο να βγω με κάποιον, γιατί ξέρω ότι θα έχει ημερομηνία λήξης»
Splash by Ideal Image
Η Σάνεν Ντόχερτι εξομολογείται ότι της λείπει η συντροφικότητα, όμως διστάζει να βγει ραντεβού

Η Σάνεν Ντόχερτι διαγνώστηκε για πρώτη φορά με καρκίνο του μαστού το 2015 και υποβλήθηκε σε μαστεκτομή. Η ηθοποιός έκανε όλες τις απαραίτητες θεραπείες για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα υγείας και τα κατάφερε. Ωστόσο, λίγα χρόνια αργότερα, τον Ιούνιο του 2023, ο καρκίνος εμφανίστηκε ξανά - αυτή τη φορά στο κεφάλι - με τους γιατρούς να διαπιστώνουν ότι βρίσκεται στο στάδιο 4.

Εδώ και έναν χρόνο, η Σάνεν Ντόχερτι έχει μιλήσει ανοιχτά για τη μάχη της με τον καρκίνο. Καλεσμένη στο podcast «Let’s Talk off Camera», η ηθοποιός ρωτήθηκε για την προσωπική ζωή της και το ενδεχόμενο να μπει σε μια νέα σχέση. Να θυμίσουμε πως πριν από μερικούς μήνες χώρισε από τον επί 13 χρόνια σύζυγό της, Κερτ Ισβαριένκο.

«Είναι δύσκολο για κάποια σαν εμένα - από προσωπική άποψη - να ξεκινήσω να βγαίνω με κάποιον, όταν γνωρίζω πως έχω και όλο αυτό έχει “ημερομηνία λήξης”. Οι άνδρες ζορίζονται περισσότερο από τις γυναίκες, όταν καλούνται να διαχειριστούν θέματα με αρρώστιες», υποστήριξε η Σάνεν Ντόχερτι.

Στη συνέχεια, η ηθοποιός ανέφερε πως λείπει από τη ζωή της το κομμάτι της συντροφικότητας περισσότερο από οτιδήποτε άλλο: «Η συντροφικότητα είναι που λείπει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Είμαι συνειδητοποιημένη, όμως. Έχω τόσες ουλές στο σώμα μου από χειρουργικές επεμβάσεις, που δεν μπορώ να εξηγώ ότι "ξέρεις, δεν είναι σημάδια από τον τοκετό, αλλά από χειρουργική επέμβαση”».

Jenny.Gr
Splash by Ideal Image

Αυτή την περίοδο, προτεραιότητα στη ζωή της αποτελεί η μητέρα της, η οποία γνωρίζει για την κατάσταση της υγείας. Η Σάνεν Ντόχερτι είχε δηλώσει δημόσια πως προσπαθεί να διευκολύνει τη μητέρα της όσο το δυνατόν περισσότερο και αυτός είναι ο λόγος που αποφάσισε να κάνει μια μεγάλη εκκαθάριση στο σπίτι της.

Παράλληλα, λίγες ημέρες πριν, η ηθοποιός ήρθε σε ρήξη με τον πρώην σύζυγό της, καθώς ο ίδιος δεν της έχει καταβάλει ακόμα τη νόμιμη διατροφή, με αποτέλεσμα εκείνη να ζητήσει τη βοήθεια των δικαστικών αρχών.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.