CELEBRITIES

Συγκινεί η Σάνεν Ντόχερτι: «Ζω ένα θαύμα» - Κάθε μέρα είναι ένα δώρο»


JTeam

30 Ιανουαρίου 2024

Συγκινεί η Σάνεν Ντόχερτι: «Ζω ένα θαύμα» - Κάθε μέρα είναι ένα δώρο»
Splash News
Η Σάνεν Ντόχερτι ανακοίνωσε μερικά ευχάριστα νέα για τη μάχη της με τον καρκίνο 

Η αγαπημένη ηθοποιός από τη δημοφιλή σειρά Beverly Hills, 90210, Σάνεν Ντόχερτι, η οποία έχει μιλήσει ανοιχτά για τη διάγνωσή της με καρκίνο 4ου σταδίου, μοιράστηκε μερικά ευχάριστα νέα για την κατάσταση της υγείας της. Η ηθοποιός, δοκίμασε μια νέα θεραπεία με έγχυση που δείχνει να λειτουργεί, αλλά και να έχει θετικά αποτελέσματα.

Στο podcast της, Let's Be Informative, είχε πει πριν λίγες μέρες πως «μετά από τέσσερις θεραπείες, δεν βλέπαμε πραγματικά καμία διαφορά και οι γιατροί ήθελαν να αλλάξω αγωγή». «Εγώ απλά έλεγα: "Θα συνεχίσουμε με αυτό και θα δούμε". Μετά την έκτη, έβδομη θεραπεία είδαμε πραγματικά κάποια αποτελέσματα». «Να το αποκαλέσω αυτό θαύμα; Για μένα, αυτό τυχαίνει να είναι ένα θαύμα αυτή τη στιγμή», συνέχισε η Σάνεν Ντόχερτι. «Κατά κάποιο τρόπο έριξα τα ζάρια και είπα "Ας συνεχίσουμε"», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η ηθοποιός δεν διευκρίνισε τι είδους θεραπεία ακολουθεί, ωστόσο σημείωσε πως «το ότι πραγματικά αυτό το φάρμακο λειτουργεί, είναι ένα θαύμα. Ίσως ο Θεός να παρενέβη και να είπε: "Θα της δώσω μια ευκαιρία"». «Μερικές φορές ψάχνεις για θαύματα σε όλα τα λάθος μέρη, και βρίσκονται ακριβώς μπροστά στα μάτια σου», τόνισε η ηθοποιός.

Η Σάνεν Ντόχερτι διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού το 2015, και αν και για δύο χρόνια ο καρκίνος ήταν σε ύφεση, το 2019 ο είχε επιστρέψει ως στάδιο 4. Τον περασμένο Ιούνιο, η ίδια ανακοίνωσε ότι ο καρκίνος έκανε μετάσταση στον εγκέφαλό της και μέχρι τον Νοέμβριο, είχε εξαπλωθεί στα οστά της.

Η ηθοποιός, μοιράστηκε στο podcast της και το πόσο σημαντικό είναι να μένεις θετικός, σε μια τόσο δύσκολη στιγμή. «Κάθε μέρα είναι ένα δώρο και υπάρχουν τόσα πολλά νέα πράγματα στα σκαριά, που νομίζω ότι η ελπίδα είναι πάντα εκεί».

«Ακούστε, μπορεί να πεθάνω σήμερα, μπορεί να πεθάνω σε 20 χρόνια, δεν ξέρω. Μπορεί να πεθάνω περπατώντας έξω από το σπίτι μου και να πέσει πάνω μου ένα δέντρο ή να με χτυπήσει ένα λεωφορείο, οτιδήποτε. Ή μπορεί να πεθάνω από καρκίνο. Αλλά το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να ζω κάθε μέρα με όσο το δυνατόν πιο θετικό τρόπο και ελπίδα, να την αγκαλιάζω και να νιώθω: "Ουάου, θα ξυπνήσω ξανά σήμερα, τι μπορώ να κάνω;"».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.