CELEBRITIES

Η Σάνεν Ντόχερτι για τη μάχη της με τον καρκίνο: «Είμαι ευγνώμων που βρίσκομαι εδώ» - «Ζω την πιο ευτυχισμένη εκδοχή του εαυτού μου»


JTeam

27 Δεκεμβρίου 2023

Η Σάνεν Ντόχερτι για τη μάχη της με τον καρκίνο: «Είμαι ευγνώμων που βρίσκομαι εδώ» - «Ζω την πιο ευτυχισμένη εκδοχή του εαυτού μου»
Splash News
Η Σάνεν Ντόχερτι είναι έτοιμη να υποδεχθεί το νέο έτος με θετική ενέργεια

Έναν μικρό απολογισμό για τη χρονιά που σιγά-σιγά φτάνει στο τέλος της, έκανε η ηθοποιός, Σάνεν Ντόχερτι, η οποία εμφανίστηκε στο podcast της «Let’s Be Clear with Shannen Doherty» μαζί με τη μητέρα της, Ρόσα. Η ηθοποιός που αγαπήθηκε από τη σειρά «Beverly Hills, 90210», έχει μιλήσει ανοιχτά για τη μάχη της με τον καρκίνο και τις δυσκολίες που έχει περάσει. Τώρα, με ένα ακόμα ηχηρό μήνυμά της, μας τονίζει τη σημασία του να είμαστε ευγνώμονες για όσα έχουμε.

«Αυτή η χρονιά έχει να κάνει με το να είμαστε απίστευτα ευγνώμονες που είμαστε εδώ και να μπορούμε να περάσουμε χρόνο με τους ανθρώπους που είναι δίπλα μας, που δεν φεύγουν, που μας αγαπούν και που έχουν τις ίδιες πεποιθήσεις, ήθη και πρότυπα και άνθρωποι που έχουν χαρακτήρα», σημείωσε η Ντόχερτι. «Είμαι πολύ ευγνώμων που βρίσκομαι εδώ για αυτό», πρόσθεσε.

H αγαπημένη ηθοποιός διαγνώστηκε για πρώτη φορά με καρκίνο του μαστού το 2015, πριν αποκαλύψει τον Φεβρουάριο του 2020 ότι είχε διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού, σταδίου 4. Τον Ιούνιο, αποκάλυψε ότι ο καρκίνος είχε εξαπλωθεί και στον εγκέφαλό της. Στη συνέχεια, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για να αφαιρέσει τον όγκο στο κεφάλι της.

«Ήταν μια ταραχώδης χρονιά»

«Κατάφερα ακόμη και να προγραμματίσω τις εγχύσεις μου για τον καρκίνο έτσι ώστε να έχω αναρρώσει πλήρως από αυτόν για τα Χριστούγεννα», σημείωσε η ηθοποιός. «Για μένα, ήταν μια ταραχώδης χρονιά, κάποιες τεράστιες μάχες για την υγεία μου, κάποιες τεράστιες προσωπικές μάχες, πολύς πόνος και φόβος», είπε η ηθοποιός.

Η ηθοποιός πριν λίγο καιρό είχε αποκαλύψει ότι έμαθε πως ο σύζυγός της την απάτησε λίγο πριν χειρουργηθεί στον εγκέφαλο. «Πήγα σε αυτό το χειρουργείο νωρίς το πρωί και μπήκα αφού έμαθα ότι ο γάμος μου είχε ουσιαστικά τελειώσει, ότι ο σύζυγός μου είχε εξωσυζυγική σχέση για δύο χρόνια» ,είχε δηλώσει ωη Σάνεν Ντόχερτι. «Στο τέλος της ημέρας, απλά ένιωσα τόσο προδομένη από κάποιον με τον οποίο ήμουν μαζί για 14 χρόνια, από κάποιον που αγαπούσα με όλη μου την καρδιά».

Τώρα, στο νέο επεισόδιο του podcast της, η Σάνεν σημείωσε ότι μετά από όλα αυτά, όλες αυτές τις δυσκολίες, θεωρεί ότι έχει αρχίσει να ζει την πιο ευτυχισμένη εκδοχή του εαυτού της. «Παρόλο που ήταν μια τόσο αμφιλεγόμενη χρονιά για μένα. Για κάποιο λόγο αισθάνομαι ότι έχει γίνει πολύ πιο ανάλαφρη τον τελευταίο καιρό και πολύ πιο θετική». Και μαζί με όλα αυτά τα θετικά συναισθήματα, η Ντόχερτι πιστεύει πως «η επόμενη χρονιά θα είναι όμορφη».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.