CELEBRITIES

«Δεν είναι το τέλος όλων»: Η Shannen Doherty θέλει να αλλάξει τον τρόπο που βλέπουμε τα άτομα με καρκίνο σε στάδιο 4


The Jennettes

17 Σεπτεμβρίου 2021

«Δεν είναι το τέλος όλων»: Η Shannen Doherty θέλει να αλλάξει τον τρόπο που βλέπουμε τα άτομα με καρκίνο σε στάδιο 4
Η Shannen Doherty στέλνει ένα νέο μήνυμα δύναμης, που μεταφέρθηκε στο κοινό στο πλαίσιο της προώθησης της νέας της ταινίας «List of a Lifetime», η οποία επικεντρώνεται στη ζωή μίας γυναίκας η οποία έχει διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού.

Με κάθε της ανάρτηση εμπνέει και κάθε της λέξη είναι ένα μήνυμα αισιοδοξίας για κάθε γυναίκα που δίνει τη δική της προσωπική μάχη με τον καρκίνο.

Η Shannen Doherty στέλνει ένα νέο μήνυμα δύναμης, που μεταφέρθηκε στο κοινό στο πλαίσιο της προώθησης της νέας της ταινίας «List of a Lifetime», η οποία επικεντρώνεται στη ζωή μίας γυναίκας που έχει διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού.

Όπως δήλωσε η ηθοποιός, που έγινε γνωστή από το Beverly Hills: «Νιώθω ότι έχω μια ευθύνη στη δημόσια ζωή μου, την οποία διαχωρίζω από την υποκριτική μου ζωή. Να μιλήσω για τον καρκίνο και ίσως να εκπαιδεύσω τους ανθρώπους περισσότερο και να τους ενημερώσω ότι τα άτομα με καρκίνο στο στάδιο 4 είναι πολύ ζωντανά και πολύ δραστήρια».

Στη συνέχεια προσθέτει: «Ο σύζυγός μου λέει ότι δεν θα καταλάβεις ποτέ ότι έχω καρκίνο. Ποτέ δεν παραπονιέμαι πραγματικά. Δεν μιλάω πραγματικά γι' αυτό. Είναι μέρος της ζωής μου». Η Shannen είναι παντρεμένη με τον Kurt Iswarienko από το 2011. Σε συνέντευξή της νωρίτερα μέσα στη χρονιά, άλλωστε, είχε πει για τον καρκίνο: «Δεν είναι το τέλος όλων. Μπορεί να ζήσω πολύ περισσότερο από κάποιον που είναι απόλυτα υγιής. Κανείς δεν ξέρει».

Τον Φεβρουάριο, η Doherty παραχώρησε μια αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή Good Morning America και αποκάλυψε πως ο καρκίνος επέστρεψε στη ζωή της μετά από πέντε χρόνια. Η ηθοποιός με δακρυσμένα μάτια αποκάλυψε πως έμαθε για τον καρκίνο τέταρτου σταδίου λίγες ημέρες πριν τον θάνατο του Luke Perry και παραδέχτηκε πως αρκετές φορές σκέφτηκε πως έπρεπε να είναι εκείνη που θα φύγει πρώτη από τη ζωή κι όχι ο αγαπημένος της Dylan.

Η συνέντευξη της συγκίνησε ιδιαίτερα το κοινό ενώ κάθε ανάρτηση της 50χρονης ηθοποιού μέχρι σήμερα, αποτελεί ένα μεγάλο «ευχαριστώ» προς τους ανθρώπους που την αγαπούν και την στηρίζουν με τον τρόπο τους, αλλά και μία εξομολόγηση για όλη την επίπονη διαδικασία που περνά. 

Δείτε ακόμη: Έξι διάσημες που κατάφεραν να νικήσουν τον καρκίνο του μαστού 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.