CELEBRITIES

Η Shannen Doherty βρίσκεται στο τέταρτο στάδιο καρκίνου και δηλώνει ότι προσπαθεί να χαρεί όλες τις μικρές στιγμές στη ζωή της


The Jennettes

30 Σεπτεμβρίου 2020

Η Shannen Doherty βρίσκεται στο τέταρτο στάδιο καρκίνου και δηλώνει ότι προσπαθεί να χαρεί όλες τις μικρές στιγμές στη ζωή της

Shannen Doherty, που αγαπήθηκε μέσα από τον ρόλο της ως Brenda στη πετυχημένη σειρά " Χτυποκάρδια στο Beverly Hills", αποκάλυψε στις αρχές του 2020, ότι πάσχει από καρκίνο και μάλιστα ότι βρίσκεται στο τέταρτο στάδιο, πέντε χρόνια αφού είχε βγει νικήτρια από αυτή τη μάχη.

Πρόσφατα, η αγαπημένη ηθοποιός παραχώρησε μια συνέντευξη στο περιοδικό Elle και για μια ακόμη φορά δεν δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για όλα όσα βιώνει το τελευταίο διάστημα στη ζωή της. Χαρακτηριστικά είπε:

«Προσπαθώ να χαρώ όλες τις μικρές στιγμές, που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν βλέπουν ή θεωρούν δεδομένες. Τα μικρά πράγματα είναι μεγαλοπρεπή για μένα. Υπάρχει αυτό το ατελείωτο πηγάδι μέσα μας και πρέπει να συνεχίσουμε να σκάβουμε μέσα σε αυτό το πηγάδι για την δύναμη να αντιμετωπίσουμε τις αντιξοότητες, ώστε να μπορέσουμε να δούμε όλη την ομορφιά».

https://instagram.com/p/B7UBP9Phwo3


Ακόμη, αποκάλυψε κάτι που δείχνει πόσο έτοιμη θέλει να νιώθει για όλα τα ενδεχόμενα σενάρια. Η ίδια θα γράψει επιστολές και θα αφήσει video για φίλους και συγγενείς μετά τον θάνατό της. 

«Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να πω στην μητέρα μου. Θέλω ο σύζυγός μου να γνωρίζει τι σημαίνει για μένα. Αλλά όταν έρθει η ώρα να το κάνω, θα είναι σχεδόν το τέλος. Θα είναι σαν να νιώθεις ότι κλείνεις τον διακόπτη και εγώ δεν είμαι έτοιμη ακόμη να τον κλείσω. Νιώθω σαν να είμαι ένας πολύ, πολύ υγιής άνθρωπος. Είναι δύσκολο να ολοκληρώσεις τις υποθέσεις σου όταν νιώθεις ότι θα ζήσεις για άλλα 10 ή 15 χρόνια».

To 2015 είχε διαγνωστεί για πρώτη φορά με καρκίνο του μαστού και μετά από μάχη δύο χρόνων αποκάλυψε ότι ήταν καλά, αλλά δυστυχώς η ασθένεια επέστρεψε με εκείνη να είναι έτοιμη να δώσει μια ακόμη γενναία μάχη.

https://instagram.com/p/CFvTYhCBOGQ

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.