CELEBRITIES

Shannen Doherty: «Θα ψάξω βαθιά μέσα μου για δύναμη και θα τα αντιμετωπίσω όλα»


The Jennettes

17 Φεβρουαρίου 2020

Shannen Doherty: «Θα ψάξω βαθιά μέσα μου για δύναμη και θα τα αντιμετωπίσω όλα»

Μετά την αποκάλυψη ότι η διάσημη ηθοποιός, Shannen Doherty, είναι και πάλι αντιμέτωπη με τον καρκίνο, το νέο της μήνυμα κάνει τον γύρο του διαδικτύου και συγκινεί. 

Η νέα ανάρτηση της 48χρονης ηθοποιού αποτελεί ένα μεγάλο «ευχαριστώ» προς τους ανθρώπους που την αγαπούν και την στηρίζουν με τον τρόπο τους, αλλά και μία εξομολόγηση για όλη αυτή τη δυσάρεστη διαδικασία που περνά. «Θέλω να πω σε όλους σας, ένα μεγάλο ευχαριστώ για την αγάπη, τις προσευχές και την στήριξή σας. Είναι μια παράξενη στιγμή για μένα κι έχω χάσει το έδαφος κάτω από τα πόδια μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Το να πω ότι έχω άγχος είναι λίγο, το να πω ότι παλεύω είναι οκ, αλλά πιστεύω πως θα βρω τον βηματισμό μου, θα ψάξω βαθιά μέσα μου για δύναμη και θα τα αντιμετωπίσω όλα. Έχω τόσα να μοιραστώ, θα το κάνω αλλά τώρα θέλω να ξέρετε πόσο με έχετε βοηθήσει», είπε η διάσημη ηθοποιός.

Δείτε ακόμη: Οι πιο διάσημοι σωσίες του Hollywood

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.