CELEBRITIES

Η Kate Middleton μοιράζεται για πρώτη φορά αδημοσίευτη φωτογραφία της πριγκίπισσας, Charlotte


The Jennettes

17 Φεβρουαρίου 2020

Η Kate Middleton μοιράζεται για πρώτη φορά αδημοσίευτη φωτογραφία της πριγκίπισσας, Charlotte

Η Δούκισσα του Cambridge, Kate Middleton, στο πλαίσιο του podcast της Giovanna Fletcher, «Happy Mum, Happy Baby», μοιράστηκε στο Instagram μία αδημοσίευτη φωτογραφία της πριγκίπισσας Charlotte, κατευθείαν από την προσωπική της συλλογή.

Για τη φωτογραφία, στην οποία η μικρή Charlotte, φαίνεται να μυρίζει ένα λουλούδι, έγινε ιδιαίτερη μνεία στη συζήτηση που είχε με τη Giovanna Fletcher. H Kate Middleton αποκάλυψε: «Η φωτογραφία της Charlotte που κάνει στάση για να μυρίσει ένα λουλούδι, σημαίνει για μένα στιγμές, σημαντικές στιγμές που ζω ως γονέας». 

Και συνέχισε, λέγοντας: «Θα ήθελα να προσθέτω τέτοιες στιγμές στη ζωή μας κάθε ημέρα, ακόμη κι αν είναι μικρές, ή ακόμη κι αν δεν έχω χρόνο».

To θέμα της συνέντευξης ήταν «5 μεγάλα ερωτήματα για παιδιά κάτω των 5 ετών» και η Kate απάντησε με ειλικρίνεια και αυθορμητισμό σε ερωτήσεις που αφορούν τη δουλειά που κάνει με τα παιδιά και την ανατροφή που δίνει στους πρίγκιπες George και Louis και την πριγκίπισσα Charlotte.

Δείτε ακόμη:Oscars 2020: Τα καλύτερα beauty looks που ξεχωρίσαμε

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.