CELEBRITIES

H αγαπημένη ηθοποιός του Beverly Hills, Shannen Doherty, αντιμέτωπη ξανά με τον καρκίνο και πιο δυνατή από ποτέ


The Jennettes

4 Φεβρουαρίου 2020

H αγαπημένη ηθοποιός του Beverly Hills, Shannen Doherty, αντιμέτωπη ξανά με τον καρκίνο και πιο δυνατή από ποτέ

H 48χρονη Brenda από τα Χτυποκάρδια στο Beverly Hills είναι μία από τις αγαπημένες τηλεοπτικές παρουσίες και το τελευταίο διάστημα η είδηση ότι πάσχει ξανά από καρκίνο θλίβει τους θαυμαστές της. Η ίδια παραχώρησε μια αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή Good Morning America και αποκάλυψε πως ο καρκίνος επέστρεψε στη ζωή της μετά από πέντε χρόνια.

Η ηθοποιός με δακρυσμένα μάτια αποκάλυψε πως έμαθε για τον καρκίνο τέταρτου σταδίου λίγες ημέρες πριν τον θάνατο του Luke Perry και παραδέχτηκε πως αρκετές φορές σκέφτηκε πως έπρεπε να είναι εκείνη που θα φύγει πρώτη από τη ζωή κι όχι ο αγαπημένος της Dylan.

Η συνέντευξη της συγκινεί καθώς περιγράφει ότι δεν θέλησε να αποκαλύψει σε κανέναν συνάδελφο της από τα Χτυποκάρδια στο Beverly Hills τίποτα και όλο αυτό προσπάθησε να το ζήσει μόνη της.

Πριν από έξι χρόνια ήρθε αντιμέτωπη με τον καρκίνο στο στήθος και νίκησε και αυτό που επιθυμεί και τώρα είναι και πάλι να βγει νικήτρια!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.