CELEBRITIES

Σάνεν Ντόχερτι: Έμαθε ότι ο σύζυγός της την απάτησε λίγο πριν χειρουργηθεί στον εγκέφαλο


JTeam

7 Δεκεμβρίου 2023

Σάνεν Ντόχερτι: Έμαθε ότι ο σύζυγός της την απάτησε λίγο πριν χειρουργηθεί στον εγκέφαλο
Splash News
Η Σάνεν Ντόχερτι αποκάλυψε τις δύο πιο σκληρές στιγμές που έχει ζήσει

Η ηθοποιός που αγαπήθηκε από τη σειρά «Beverly Hills, 90210», Σάνεν Ντόχερτι, μίλησε ανοιχτά για τη μάχη της με τον καρκίνο αλλά και την απιστία του συζύγου της. Όλα αυτά, στο πρώτο επεισόδιο του podcast «Let’s Be Clear with Shannen Doherty».

Αρχικά, η ηθοποιός μοιράστηκε το πώς μπήκε στο χειρουργείο για την αφαίρεση όγκου στον εγκέφαλο, αφού έμαθε ότι ο γάμος της με τον τρίτο σύζυγό της, Κερτ Ισβαριένκο, «είχε ουσιαστικά τελειώσει». «Πήγα σε αυτό το χειρουργείο νωρίς το πρωί και μπήκα αφού έμαθα ότι ο γάμος μου είχε ουσιαστικά τελειώσει, ότι ο σύζυγός μου είχε εξωσυζυγική σχέση για δύο χρόνια», είπε η Σάνεν Ντόχερτι. «Στο τέλος της ημέρας, απλά ένιωσα τόσο προδομένη από κάποιον με τον οποίο ήμουν μαζί για 14 χρόνια, από κάποιον που αγαπούσα με όλη μου την καρδιά», συνέχισε η ηθοποιός, προσθέτοντας ότι την υποστήριξαν κατά τη διάρκεια της επέμβασης η μαμά της, ο αδελφός της και οι καλύτεροι φίλοι της.

Μιλώντας στο podcast, η Ντόχερτι αποκάλυψε πως μετά από αυτό απέκτησε «εμμονή» να ανακαλύψει την αλήθεια για την απιστία συζύγου της «περιμένοντας να είναι ειλικρινής μαζί μου».

«Αν έχετε ζήσει 14 χρόνια με κάποιον και σας απατήσει, δεν αξίζετε την απόλυτη αλήθεια, ανεξάρτητα από το πόσο σας πληγώνει;», συνέχισε λέγοντας πως τελικά μίλησε και με τη γυναίκα, με την οποία ο άντρας της είχε επί δύο χρόνια σχέση.

«Εξακολουθώ να πιστεύω στην αγάπη»

«Ήταν ντροπιαστικό. Είμαι τρομοκρατημένη που δεν μπορώ να κρατήσω μια σχέση. Σκέφτηκα ότι ίσως αυτό είναι μια αντανάκλαση του εαυτού μου, αλλά αυτό εδώ νομίζω ότι είναι το ίδιο για εκείνον. Έχω αποτύχει τρεις φορές στο γάμο, αλλά εξακολουθώ να πιστεύω στην αγάπη», πρόσθεσε.

Η Ντόχερτι αποκάλυψε πως «δεν μπορούσε» να φύγει από τη σχέση «αμέσως» παρά την απιστία. «Ήμουν τόσο μπερδεμένη και έπαιρνα στεροειδή και πολλά άλλα μετά από τη χειρουργική επέμβαση γιατί δεν ήθελαν να διογκωθεί ο εγκέφαλός μου. Και ειλικρινά, είναι ακόμα πολύ δύσκολο. Ναι, πήρα την απόφαση να υποβάλω αίτηση διαζυγίου, αλλά έχω πολλές αναμνήσεις από αυτό το άτομο», είπε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.