CELEBRITIES

Η Σάνεν Ντόχερτι για τον καρκίνο στον εγκέφαλο: «Παλεύω για τη ζωή μου κάθε μέρα»


JTeam

18 Σεπτεμβρίου 2023

Η Σάνεν Ντόχερτι για τον καρκίνο στον εγκέφαλο: «Παλεύω για τη ζωή μου κάθε μέρα»
Το κοινό χειροκρότησε την ηθοποιό, όταν μίλησε για τον καθημερινό αγώνα που δίνει

Το Σαββατοκύριακο, η Σάνεν Ντόχερτι εμφανίστηκε στο reunion της σειράς Beverly Hills, 90210. Βρέθηκε με τους παλιούς της συμπρωταγωνιστές, Τόρι Σπέλινγκ, Τζέισον Πρίσλι, Τζένι Γκαρθ, Ίαν Ζίρινγκ, Μπράιαν Όστιν Γκριν και Γκαμπριέλ Καρτέρις, και μίλησε για τη μάχη της με τον καρκίνο στον εγκέφαλο.

Όλοι σηκώθηκαν και τη χειροκρότησαν. «Σας ευχαριστώ πολύ», είπε στο κοινό. «Παιδιά, ξέρετε πόσο μου αρέσει να κλαίω συνέχεια. Και το κάνω, απ’ ό,τι φαίνεται. Οπότε, ναι, σας ευχαριστώ».

Πίσω στον Ιούνιο, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι ο καρκίνος του μαστού έκανε μετάσταση στον εγκέφαλο. Είπε, επίσης, ότι χειρουργήθηκε κρυφά μήνες νωρίτερα, ώστε να αφαιρέσει τον όγκο. Επίσης, ξεκίνησε θεραπεία με ακτινοβολίες.

«Έχω να δώσω έναν πόλεμο για τη ζωή μου, και δίνω μάχη κάθε μέρα», δήλωσε την Κυριακή. «Πιστεύω ότι είμαι πολύ καλή».

Η Ντόχερτι διαγνώστηκε με καρκίνο στο στήθος το 2015 και, δύο χρόνια μετά, «καθάρισε». Δυστυχώς, όμως, ο καρκίνος επέστρεψε σε τέταρτο στάδιο, το 2020.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.