CELEBRITIES

Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ: Δυο ξένοι στην ίδια πόλη - Το χάσμα ανάμεσά τους μεγαλώνει


JTeam

30 Ιουνίου 2024

Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ: Δυο ξένοι στην ίδια πόλη - Το χάσμα ανάμεσά τους μεγαλώνει
Getty Images/Arturo Holmes
Το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι της Παραμυθούπολης του Χόλιγουντ είναι έτοιμο να γυρίσει σελίδα

Το χάσμα που το τελευταίοο διάστημα έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στη Τζένιφερ Λόπεζ και τον Μπεν Άφλεκ καθημερινά όλο και μεγαλώνει.

Οι δυο τους κάνουν τελείως διαφορετικά πράγματα, ο καθένας μόνος του και η κατάσταση μοιάζει πως δεν μπορεί να ανατραπεί με τίποτα.

Ναι, ο χωρισμός τους μοιάζει σαν η μοναδική λύση μιας σχέσης που έγινε πρωτοσέλιδο και απασχόλησε τους πάντες όσο λίγες.

Ο Μπεν Άφλεκ δεν έδειχνε καθόλου ενθουσιασμένος στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν την Πέμπτη, την ώρα που έφευγε από το γραφείο του.

Την ίδια στιγμή πάντως η Τζένιφερ Λόπεζ με καλύτερη προφανώς διάθεση ανέβαζε βίντεο στη σελίδα της στο Instagram, αποκαλύπτοντας μια σειρά από tips ομορφιάς.

Η ίδια βρισκόταν στην έπαυλή της, από την οποία ο ηθοποιός μετακόμισε πρόσφατα. Οι δυο τους, αν και δεν έχουν πει τίποτα δημόσια, σύμφωνα με το People ο ηθοποιός έχει ήδη πάρει τα πράγματά του από το σπίτι και το διαζύγιο είναι ζήτημα χρόνο να ανακοινωθεί.

Τώρα εκείνος ζει σε ένα σπίτι που πληρώνει 100 χιλιάδες δολάρια τον μήνα το οποίο βρίσκεται πολύ κοντά στην πρώην σύζυγό του, Τζένιφερ Γκάρνερ και στα παιδιά τους.

«Ο Μπεν συνεχίζει να μένει στο σπίτι που νοικιάζει στο Μπρέντγουντ», δήλωσε πηγή στην ιστοσελίδα, ενώ μια ακόμα υποστήριξε πως: «Βρίσκεται εκεί εδώ και περίπου δύο μήνες. Φαίνεται καλά. Είναι στο γραφείο του κάθε μέρα και φαίνεται συγκεντρωμένος στη δουλειά. Περνάει επίσης χρόνο με τα παιδιά του».

Το ζεύγαρι έχει βγάλει προς πώληση την έπαυλη που μοιράζονται μαζί στο Μπέβερλι Χιλς έναντι 65 εκατ. δολαρίων και φαίνεται πως οι επαφές τους στο εξής θα αφορούν μόνο στα επαγγελματικά τους, αφού η Τζένιφερ Λόπεζ θα πρωταγωνιστήσει σε δύο επερχόμενες ταινίες της εταιρείας παραγωγής του Άφλεκ και του Ματ Ντέιμον.

Jenny.Gr
Instagram

Η Τζένιφερ Λόπεζ δεν προσπαθεί πια να σώσει τον γάμο της

Μια πηγή τόνισε στη DailyMail πως η Λατίνα σταρ «τελείωσε» με την προσπάθειά της να κάνει το γάμο της με τον Μπεν να λειτουργήσει.

«Η Λόπεζ έχει φτάσει στα όριά της και δεν αισθάνεται πλέον ότι μπορεί να κάνει κάτι "περισσότερο" για να σώσει τη σχέση. Έχει βαρεθεί και πραγματικά προσπάθησε, αλλά δεν μπορεί να κάνει τίποτα άλλο, δεν βελτιώνεται, αλλά χειροτερεύει».

Και κατόπιν πρόσθεσε πως ο κύριος λόγος που τον άφησε ήταν επειδή ήταν πάντα «γκρινιάρης και αρνητικός, γι' αυτό και «προσπαθεί να βρει χρόνο για τον εαυτό της, κάνοντας γυμναστική και περνώντας στιγμές με τα δυο παιδιά της».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.