CELEBRITIES

Η Βανέσα Χάντζενς ξεσπά μετά τον ερχομό του παιδιού της - «Είμαστε απογοητευμένοι που η ιδιωτική ζωή μας έγινε αντικείμενο εκμετάλλευσης»


JTeam

6 Ιουλίου 2024

Η Βανέσα Χάντζενς ξεσπά μετά τον ερχομό του παιδιού της - «Είμαστε απογοητευμένοι που η ιδιωτική ζωή μας έγινε αντικείμενο εκμετάλλευσης»
Instagram
Ο λόγος που κρύβεται πίσω από το στόρι που ανέβασε λίγο μετά την έξοδό της από το μαιευτήριο

H Βανέσα Χάντζενς, η ηθοποιός, που συστήθηκε στο κοινό μέσα από το «High School Musical» και ο σύζυγός της, παίκτης του μπέιζμπολ, Κόουλ Τάκερ, καλωσόρισαν στον κόσμο το πρώτο παιδί τους.

Και όπως είναι λογικό και επόμενο οι δυο τους πετούν στα ουράνια και είναι έτοιμοι να ζήσουν το ωραιότερο καλοκαίρι της ζωής τους.

Σχεδόν δηλαδή. Τι εννοούμε αυτό; Η ηθοποιός ενοχλήθηκε από κάτι και θέλησε να το μοιραστεί με όλους τους ακολούθους της ανεβάζοντας ένα στόρι στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram.

Ποιο ήταν αυτό όμως που της χάλασε τη διάθεση; Σύμφωνα με την ίδια οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στις οποίες κρατά το νεογέννητο μωρό της, τη στιγμή που βγαίνει από το μαιευτήριο πάνω σε ένα αναπηρικό αμαξίδιο στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια, την Τετάρτη 3 Ιουλίου.

Και ο λόγος ήταν επειδή ήθελε να ζήσει αυτή τη στιγμή ιδιωτικά, μακριά από τα φλας των παπαράτσι.

Η ηθοποιός έγραψε χαρακτηριστικά: «Είμαστε απογοητευμένοι που η ιδιωτική ζωή της οικογένειάς μας έγινε αντικείμενο ασέβειας και εκμετάλλευσης, κατά τη διάρκεια αυτής της πολύ ιδιαίτερης στιγμής, λόγω της απληστίας μιας κάμερας με μακρύ φακό που τροφοδοτεί τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Παρ' όλα αυτά, η μαμά, ο μπαμπάς και το μωρό είναι ευτυχισμένοι και υγιείς».

Δες το στόρι της:

Jenny.Gr
Instagram

Για την ιστορία η Βανέσα Χάντζενς ξεκίνησε να βγαίνει με τον Τάκερ το 2021, αφότου γνωρίστηκαν σε μια συνεδρία διαλογισμού μέσω Zoom κατά τη διάρκεια του COVID-19.

Οι δυο τους μετά από δύο χρόνια σχέσης, αρραβωνιάστηκαν και στις 2 Δεκεμβρίου του 2023 παντρεύτηκαν σε μια πολυτελή τελετή στο Μεξικό.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.