CELEBRITIES

Μπέντζι Γκρέγκορι: Ο ηθοποιός του «Alf» βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του


JTeam

11 Ιουλίου 2024

Μπέντζι Γκρέγκορι: Ο ηθοποιός του «Alf» βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του
Instagram @benji_gregory
Ο ηθοποιός που γνωρίσαμε από τις παιδικές ταινίες και σειρές πέθανε στα 46 του

Μια δυσάρεστη είδηση κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, καθώς ο Μπέντζι Γκρέγκορι, ο ηθοποιός που γνωρίσαμε στα παιδικά χρόνια του μέσα από τους ρόλους του σε ταινίες και σειρές πέθανε σε ηλικία 46 ετών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Μπέντζι Γκρέγκορι εντοπίστηκε νεκρός σε ένα πάρκινγκ στην Αριζόνα πριν από έναν μήνα, ωστόσο η είδηση άργησε να γίνει γνωστή. Μόλις χθες, η αδερφή του επιβεβαίωσε τον θάνατό του στο TMZ.

Προς το παρόν, δεν έχει γνωστοποιηθεί η αιτία του θανάτου του. Όπως αναφέρεται στην ιατροδικαστική έκθεση, ο Μπέντζι Γκρέγκορι πέθανε στις 13 Ιουνίου. Ο ηθοποιός φέρεται να έπασχε από κατάθλιψη, διπολική διαταραχή και διαταραχές ύπνου, γεγονός που τον ανάγκαζε να μένει ξύπνιος για μέρες.

Ένα από τα επικρατέστερα σενάρια σχετικά με την αιτία του θανάτου του είναι πως αποκοιμήθηκε στο αυτοκίνητό του και πέθανε από θερμοπληξία λόγω των έντονων θερμοκρασιών της περιοχής. Στο αυτοκίνητο βρέθηκε νεκρός και σκύλος του.

Να θυμίσουμε πως ο Μπέντζι Γκρέγκορι έγινε γνωστός, όταν ακόμα ήταν παιδί, από τον ρόλο του στη σειρά «Alf» που προβλήθηκε από το 1986 ως το 1990, πρωταγωνιστώντας σε 101 επεισόδια. Παράλληλα, μετρά συμμετοχές και σε άλλες ταινίες και σειρές της εποχής.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.