CELEBRITIES

Λίλι Άλεν: Περιγράφει το τρίτο ραντεβού με τον Ντέιβιντ Χάρμπορ - «Ήταν πολύ έντονο αυτό το άγγιγμα»


JTeam

16 Ιουλίου 2024

Λίλι Άλεν: Περιγράφει το τρίτο ραντεβού με τον Ντέιβιντ Χάρμπορ - «Ήταν πολύ έντονο αυτό το άγγιγμα»
Splash by Ideal Image
Η Λίλι Άλεν περιγράφει το πιο αξέχαστο ραντεβού με τον σύζυγό της, Ντέιβιντ Χάρμπορ

Η Λίλι Άλεν γύρισε πίσω τον χρόνο κατά τη διάρκεια του τελευταίου podcast της με τίτλο «Miss Me» και αναφέρθηκε στην περίοδο που ξεκίνησε τα ραντεβού με τον σύζυγό της, Ντέιβιντ Χάρμπορ - μια περίοδο που δεν θα ξεχάσει ποτέ. Ήταν 2019, όταν η τραγουδίστρια γνώρισε τον πλέον σύζυγό της (παντρεύτηκαν το 2020) και ξεκίνησαν τα ραντεβού, ώστε να γνωριστούν καλύτερα.

Μετά τα δύο πρώτα ραντεβού, η Λίλι Άλεν σκέφτηκε να πάει μαζί με τον Ντέιβιντ Χάρμπορ θέατρο, προκειμένου να παρακολουθήσουν την τριλογία της Lehman. Κι ενώ στην αρχή όλα έδειχναν πως θα δουν κανονικά το έργο, τελικά τα πλάνα τους άλλαξαν πολύ σύντομα. Ένα άγγιγμα στο χέρι στάθηκε η αφορμή για να αποχωρήσουν από την αίθουσα, ώστε να έχουν μια ιδιωτική συνάντηση.

«Βγήκαμε για μερικά ραντεβού και την τρίτη φορά, που βγήκα μαζί του, πήγαμε στο θέατρο για να δούμε την τριλογία της Lehman. Είναι πολύ μεγάλο έργο, χωρισμένο σε τρία μέρη και υπάρχουν δύο διαστήματα. Νομίζω στο πρώτο κομμάτι του έργου, άρχισε να μου πιάνει το χέρι και να το χαϊδεύει», περιέγραψε η Λίλι Άλεν, καθώς θυμήθηκε εκείνη την ημέρα.

Ωστόσο, η εξιστόρηση δεν σταμάτησε εκεί, καθώς η τραγουδίστρια εξέφρασε τα έντονα συναισθήματα που ένιωσε, καθώς ο - πλέον - σύζυγό της τής άγγιξε το χέρι, και πήγε ένα βήμα παρακάτω την ιστορία, μέχρι αυτή να γίνει πολύ προσωπική. «Ήταν το πιο έντονο πράγμα που είχα νιώσει. Ήμουν σαν Αγγλίδα, σκεφτόμουν "ω Θεέ μου, νομίζω ότι αυτό το άτομο μου αρέσει, θα ήθελα να βρεθώ κάπου αλλού μαζί του". Και μετά μου ψιθύρισε στο αυτί "θα σου άρεσε να φεύγαμε από εδώ;’’», είπε.

Jenny.Gr
Splash by Ideal Image

Και κατέληξε: «'Ήταν πολύ δύσκολο να βρω εισιτήρια για αυτή την παράσταση, όμως δεν με ένοιαζε. Φύγαμε και τα υπόλοιπα είναι απλά ιστορία. Ήταν πολύ έντονο αυτό που ένιωσα όταν άγγιξε το χέρι μου, δεν μου είχε συμβεί ποτέ πριν».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS