CELEBRITIES

Η Λίλι Άλεν άνοιξε λογαριασμό στο Onlyfans και «πουλάει» τις πατούσες της για 10 δολάρια τον μήνα


JTeam

3 Ιουλίου 2024

Η Λίλι Άλεν άνοιξε λογαριασμό στο Onlyfans και «πουλάει» τις πατούσες της για 10 δολάρια τον μήνα
Splash by Ideal Image
Η Λίλι Άλεν έκανε την αποκάλυψη μέσα από το Instagram

Επίσημο λογαριασμό στο OnlyFans έχει τα τελευταία εικοσιτετράωρα η Λίλι Άλεν, γεγονός που κάνει τον γύρο των lifestyle μέσων. Η γνωστή μουσικός πήρε την απόφαση να δημιουργήσει προφίλ στην πλατφόρμα ερωτικού περιεχομένου, «πουλώντας» τις πατούσες της.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια, δημοσιεύοντας στον λογαριασμό της στο Instagram ένα teaser από το υλικό που έχει ανεβάσει στο OnlyFans με το συγκεκριμένο σημείο των ποδιών της. Αυτή η είδηση έρχεται μόλις λίγες εβδομάδες μετά τη συνέντευξη που είχε δώσει η Λίλι Άλεν στο podcast «Miss Me» και είχε αναφερθεί στα πόδια της.

«Έχω μια κυρία που έρχεται και μου φτιάχνει τα νύχια στα πόδια. Με πληροφόρησαν ότι έχω πέντε αστέρια στο WikiFeet, γεγονός που είναι σπάνιο. Τα πόδια μου έχουν υψηλή βαθμολογία στο διαδίκτυο. Μου είπε ότι θα μπορούσα να βγάλω πολλά χρήματα από την πώληση περιεχομένου με τα πόδια μου στο OnlyFans», είχε δηλώσει.

Τελικά, δημιούργησε λογαριασμό στη γνωστή πλατφόρμα για να δείχνει αποκλειστικά τις πατούσες της σε όσους ενδιαφέρονται και το επικοινώνησε στο Instagram. Η Λίλι Άλεν δε δίστασε, μάλιστα, να κάνει χιούμορ, γράφοντας «μόνο εδώ για τις πατούσες», παραπέμποντας τους διαδικτυακούς φίλους της να επισκεφτούν το προφίλ της στο OnlyFans.

Jenny.Gr
Instagram @lilyallen

«Θέλω να σπάω τα ταμπού κι όλα όσα οι άνθρωποι ντρέπονται. Πάντα ήθελα να το κάνω αυτό. Για μένα, αυτή είναι τέχνη», σχολίασε στο ίδιο podcast, εκφράζοντας την άποψή της για τα κοινωνικά στερεότυπα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS