CELEBRITIES

Λίλι Άλεν: Όταν έκανε πρώτη φορά σεξ, στα 12, ο πατέρας της κάλεσε την αστυνομία - «Νόμιζε ότι πνίγηκα»


JTeam

17 Αυγούστου 2023

Λίλι Άλεν: Όταν έκανε πρώτη φορά σεξ, στα 12, ο πατέρας της κάλεσε την αστυνομία - «Νόμιζε ότι πνίγηκα»
Instagram @lilyallen
Μία ιστορία που τώρα διηγείται γελώντας, αλλά τότε την τραυμάτισε

Η Λίλι Άλεν μίλησε στο podcast Life’s A Beach και μοιράστηκε μία ιστορία που τώρα μπορεί να της φαίνεται αστεία, όμως όταν συνέβη δεν είχε και τόση πλάκα – για τους γύρω της, τουλάχιστον. Η σύντομη εκδοχή, είναι ότι στα 12 της, όταν έκανε σεξ για πρώτη φορά, ο πατέρας της κάλεσε την αστυνομία.

«Η πρώτη μου φορά ήταν με έναν τύπο που τον έλεγαν Φερνάντο στη Βραζιλία και δεν του ξαναμίλησα», είπε. «Ήμουν όντως αγνοούμενη. Πήγα στο ξενοδοχείο του, ήμουν διακοπές με τον μπαμπά και τον αδελφό μου και προφανώς δεν επέστρεψα στο δωμάτιό μου, με πήρε εκεί ο ύπνος μέχρι το πρωί».

Όταν ξύπνησε την επόμενη μέρα, έξω από το ξενοδοχείο υπήρχαν αστυνομικοί. «Κυριολεκτικά χτένιζαν την παραλία και έδειχναν μπλούζες ρωτώντας αν φορούσα κάτι παρόμοιο. Ο κόσμος πίστευε ότι είχα πνιγεί και εγώ δεν είχα τα κότσια να πω “όχι, απλώς έχανα την παρθενιά μου”», συνέχισε γελώντας.

«Ήταν κάπως τραυματικό», κατέληξε. «Πέρασε καιρός μέχρι να κάνω σεξ μετά από αυτό».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.