UPDATE #NOW

Πήρε διαζύγιο επειδή νόμιζε ότι την ερωτεύτηκε πρωταγωνιστής του Stranger Things


Στεφανία Παπαδημητρίου

17 Αυγούστου 2023

Πήρε διαζύγιο επειδή νόμιζε ότι την ερωτεύτηκε πρωταγωνιστής του Stranger Things
Μία ιστορία αγάπης χωρίς happy end

Όλοι μας έχουμε ένα celebrity crush, κι όποιος το αρνείται, σίγουρα λέει ψέματα. Αυτήν την εποχή, το δικό μου είναι ο Ριζ Άχμεντ. Όταν ήμουν παιδί, ήταν ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ - εξαιρετικοί και οι δυο τους. Της Μακέιλα ήταν ο Ντέικερ Μοντγκόμερι, ο «Μπίλι Χάργκροουβ» του Stranger Things, ο οποίος χωρίς να το θέλει, κάπως τη δυσκόλεψε.

Η Μακέιλα είναι από το Κεντάκι και πήρε διαζύγιο, νομίζοντας ότι γνώρισε τον Μοντγκόμερι σε ένα φόρουμ. Προφανώς δεν ήταν ο ίδιος, αλλά ένας scammer, στον οποίο έστειλε και περίπου 10 χιλιάδες δολάρια. Οι δυο τους ταίριαξαν αμέσως – «φυσικά και ήμουν καχύποπτη από την αρχή, μέχρι που έκανε πράγματα για να πιστέψω ότι είναι αυτός που είναι», είπε στη σειρά Catfished που προβάλλεται στο YouTube.

Εξήγησε ότι ο «Μοντγκόμερι» της έλεγε ότι βρισκόταν στα πρόθυρα χωρισμού με τη σύντροφό του, το μοντέλο Λιβ Πόλοκ, η οποία ήταν εξαιρετικά χειριστική και ήθελε να τον ελέγχει. Της είπε ακόμη πως η κοπέλα του ήταν η κύρια δικαιούχος των τραπεζικών του λογαριασμών, και δεν τον άφηνε να διαχειριστεί την περιουσία του. Η Μακέιλα τον καταλάβαινε, καθώς ο σύζυγός της ήταν τοξικός κι εκείνη δυστυχισμένη στον γάμο τους, οπότε τον χρηματοδοτούσε για πάνω από έναν χρόνο.

Η Μακέιλα θυμάται ακόμη και την ημέρα που πείστηκε ότι μιλά με τον ηθοποιό. Της είπε να μπει να δει την 4η σεζόν του Stranger Things και, συγκεκριμένα, το επεισόδιο Dear Billy, το οποίο έδειχνε την επιστροφή του χαρακτήρα, ένα βράδυ πριν κυκλοφορήσει επίσημα. Κι όταν τον είδε στην οθόνη της, σκέφτηκε: «Ποιος άλλος θα μπορούσε να το ξέρει αυτό;», οπότε ήταν σίγουρη. Ο scammer της έστελνε ακόμη και στίχους γραμμένους με το στυλ του ηθοποιού, ο οποίος έχει εκδώσει μία ποιητική συλλογή.

«Αν είσαι σαν εμένα, φοβάσαι την εγκατάλειψη και είσαι people pleaser και εξαρτάσαι από τους άλλους. Αυτοί οι απατεώνες έρχονται και το εκμεταλλεύονται», είπε η Μακέιλα.

Φυσικά και η αλήθεια βγήκε στην επιφάνεια, όπως γίνεται πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις. Τι μαθαίνουμε εδώ, λοιπόν; Ότι το celebrity crush μας, ακόμη κι αν μας γνωρίσει σε κάποιο φόρουμ και μας ερωτευτεί, δεν πρόκειται να μας ζητήσει χρήματα. Αν νομίζεις ότι ο Τίμοθι Σαλαμέ θα σου στείλει για δανεικά επειδή είσαι ο έρωτας της ζωής του και η Κάιλι Τζέννερ δεν τον αφήνει να κάνει ανάληψη από την τράπεζα, είναι προτιμότερο να του το αρνηθείς. Αν είναι η αγάπη σας είναι αληθινή, δεν θα σε αφήσει.