UPDATE #NOW

Stranger Things: Η Linda Hamilton μπαίνει στον 5ο κύκλο- Άλλο ένα iconic comeback


Κλέλια Φατούρου

19 Ιουνίου 2023

Stranger Things: Η Linda Hamilton μπαίνει στον 5ο κύκλο- Άλλο ένα iconic comeback
Τα καλά νέα της ημέρας

Το φινάλε της σειράς "Stranger Things" θα είναι επικό για προφανείς λόγους, αλλά μόλις μάς δόθηκε ακόμη ένας. Το icon των 80s, Linda Hamilton, μπαίνει στη σειρά, χωρίς να έχουμε ιδέα για το ποιος θα είναι ο ρόλος της. Μία ανάποδη φωτογραφία της, αναφορά στον Upside World της σειράς, ήταν αρκετή για να μάς κάνει να ενθουσιαστούμε για αυτό το guest.

Η Hamilton είναι κυρίως γνωστή για το franchise «Ο Εξολοθρευτής» και την τηλεοπτική σειρά "Beauty and the Beast", η οποία της χάρισε υποψηφιότητες για Emmy και Χρυσή Σφαίρα. Μπαίνει σε μία σειρά που έχει ήδη επαναφέρει τεράστια icons των 80s, όπως η Winona Ryder. Δεν ξέρουμε ποιος θα είναι ο ρόλος της, αλλά δεν μάς πολυνοιάζει κιόλας.

Jenny.Gr

Τα κακά νέα είναι ότι, αν και η παραγωγή ήταν έτοιμη να ξεκινήσει γυρίσματα, έπρεπε να μπουν σε αναμονή εξαιτίας της μαζική απεργίας των σεναριογράφων των Η.Π.Α., οι οποίοι διεκδικούν τα εργασιακά τους δικαιώματα. Μεταξύ αυτών, και οι δημιουργοί της σειράς Duffer Brothers, που υπογράφουν και το σενάριο. «Ελπίζουμε ότι θα οδηγηθούμε σύντομα σε μία δίκαιη συμφωνία. Αντίο μέχρι τότε».

Αν στενοχωριέσαι με το επικείμενο φινάλε, θα δούμε σίγουρα και άλλα πράγματα, όπως η animated σειρά του Stranger Things, αλλά και ένα live action. Σε κάθε περίπτωση, το grande φινάλε θα αργήσει να φτάσει στις οθόνες μας.