CELEBRITIES

Winona Ryder: «Μου έλεγαν ότι δεν ήμουν αρκετά όμορφη για τον κινηματογράφο»


10 Μαΐου 2013

WINONA-RYDER1.jpg

Εξώφυλλο στο Interview.

Η Winona Ryder ποζάρει στο τελευταίο εξώφυλλο του περιοδικού Interview και μιλάει για το πώς μεγάλωσε κάνοντας ταινίες  και για το πώς ο κόσμος του Hollywood την έχει κάνει να αλλάξει από τη δεκαετία του ’90 ως σήμερα. «Ήμασταν σε αυτή τη (νεαρή) ηλικία και όλοι μας έλεγαν συνέχεια πόσο καλοί ήμασταν, οπότε το πιστεύαμε λιγάκι. Αλλά μετά μεγαλώνεις και, όχι ότι φοβάσαι και σωπαίνεις, αλλά λες ‘Θεέ μου’», λέει η 41χρονη ηθοποιός μιλώντας για εκείνη και τον τότε νεαρό συμπρωταγωνιστή της στην ταινία ‘Reality Bites’, Ethan Hawke. Η Ryder λέει ότι σκέφτεται πολύ τις νέες ηθοποιούς, όπως τη Kristen Stewart και την Jennifer Lawrence, που κάνουν αυτή τη στιγμή καριέρα στον χώρο. «Αναρωτιέμαι πραγματικά αν θα γινόμουν ηθοποιός αν είχα τώρα τη δική τους ηλικία. Έχω δει λίγο από το Twilight, αλλά και άλλες δουλειές που έχουν κάνει και είναι και οι δύο πολύ ταλαντούχες. Δεν ξέρω πώς το κάνουν, προσπαθώντας να διατηρήσουν ένα κομμάτι της προσωπικής τους ζωής και της ιδιωτικότητάς τους.»

Όπως αποκάλυψε ηθοποιός, όταν ήταν κι εκείνη ακόμα νέα στον χώρο, είχε χάσει αρκετούς ρόλους επειδή κάποιοι πίστευαν ότι δεν ήταν αρκετά όμορφη. «Ήμουν στη μέση μιας οντισιόν και η casting director μου είπε, ‘Άκου παιδί μου. Δεν θα έπρεπε να γίνεις ηθοποιός. Δεν είσαι αρκετά όμορφη. Θα έπρεπε να γυρίσεις πίσω σ’αυτό που έκανες και πριν ή στο σχολείο. Δεν ‘το έχεις’.’ Ήταν πολύ απότομη. Νόμιζα ότι μου έκανε χάρη. Ήμουν γύρω στα 15 ή 16. Αλλά είναι αστείο- κι αυτό είναι απόδειξη για τους γονείς μου και τον τρόπο με τον οποίο με μεγάλωσαν- δεν στενοχωρήθηκα. Με είχαν μάθει να είμαι πάντα ο εαυτός μου, να είμαι μοναδική και να μην γίνομαι 'ένα' με το σύνολο. »

Δείτε τη φωτογράφιση που έκανε για το περιοδικό: [gallery-169197]

Photo Credits: Interviewmagazine.com

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.