CELEBRITIES

Μπεν Άφλεκ: Αχώριστος από την πρώην του Τζένιφερ Γκάρνερ, μετά τον χωρισμό από τη Τζένιφερ Λόπεζ


JTeam

21 Αυγούστου 2024

Μπεν Άφλεκ: Αχώριστος από την πρώην του Τζένιφερ Γκάρνερ, μετά τον χωρισμό από τη Τζένιφερ Λόπεζ
Splash by Ideal Image
Ο Μπεν Άφλεκ κάνει στενή παρέα με την πρώην σύζυγό του, Τζένιφερ Γκάρνερ, μετά τον χωρισμό από τη Τζένιφερ Λόπεζ

Έρωτας ήταν και τελείωσε. Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ χωρίζουν για δεύτερη φορά, επιβεβαιώνοντας την έντονη φημολογία των τελευταίων μηνών. Το άλλοτε αγαπημένο και ευτυχισμένο ζευγάρι παίρνει διαζύγιο, μετά από δύο χρόνια έγγαμου βίου, απογοητεύοντας τους fans του που τους ήθελαν για πάντα μαζί.

Η τραγουδίστρια κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, αποκαλύπτοντας στο δικαστήριο πως η απόφαση του χωρισμού τους πάρθηκε στις 26 Απριλίου του 2024. Όποιες προσπάθειες κι αν έγιναν αργότερα για να αποκατασταθεί η σχέση τους και να ξεπεραστούν τα εμπόδια, κατέληξαν στο κενό. Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ ακολουθούν πλέον χωριστά μονοπάτια.

Ο Μπεν Άφλεκ μαζί με την Τζένιφερ Γκάρνερ, μετά το διαζύγιο από τη Τζένιφερ Λόπεζ

Κι ενώ τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως η Τζένιφερ Λόπεζ είναι πολύ πληγωμένη από το φινάλε της σχέσης της με τον Μπεν Άφλεκ, εκείνος έχει βρει τον τρόπο να περνάει καλά και να βρίσκει ξανά τους ρυθμούς του, μετά από αυτή την αλλαγή στην προσωπική ζωή του.

Ο γνωστός ηθοποιός περνάει πολύ χρόνο με την πρώην σύζυγό του, Τζένιφερ Γκάρνερ, με την οποία χώρισαν το 2018 έπειτα από 13 χρόνια γάμου και την απόκτηση τριών παιδιών. Η οικογένειά του βρισκόταν ανέκαθεν σε προτεραιότητα κι έτσι τώρα απολαμβάνει ακόμα περισσότερο να είναι μαζί της.

Στις 20 Αυγούστου, ημέρα που η Τζένιφερ Λόπεζ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, ο Μπεν Άφλεκ απαθανατίστηκε μαζί με την Τζένιφερ Γκάρνερ, ενώ επέστρεφαν στο σπίτι του. Ο ηθοποιός έδειχνε ήρεμος, παρά το γεγονός ότι ο χωρισμός του βρίσκεται στο επίκεντρο του σχολιασμού και του ενδιαφέροντος.

Έξι χρόνια μετά το διαζύγιό τους, ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Γκάρνερ έχουν καταφέρει να έχουν μια υπέροχη σχέση και να επικοινωνούν άψογα τόσο για θέματα που αφορούν στα παιδιά τους όσο και γι’ άλλα. Η ηθοποιός ήταν εκείνη που στάθηκε στο πλευρό του όλο το προηγούμενο δύσκολο διάστημα και τον βοήθησε να πατήσει ξανά στα πόδια του.

Όπως τονίζουν τα ξένα μέσα, δεν υπάρχει καμία επίσημη ένδειξη ότι οι δυο τους είναι και πάλι ζευγάρι - τουλάχιστον προς το παρόν. Η σχέση τους βασίζεται στην αγάπη και τον σεβασμό και χαίρονται για την εξέλιξή της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.