CELEBRITIES

Κάνιε Γουέστ & Μπιάνκα Σένσορι: Πληθαίνουν οι φήμες διαζυγίου - “Χώρισαν πριν από μερικές εβδομάδες”


JTeam

8 Οκτωβρίου 2024

Κάνιε Γουέστ & Μπιάνκα Σένσορι: Πληθαίνουν οι φήμες διαζυγίου - “Χώρισαν πριν από μερικές εβδομάδες”
Getty Images/ Arnold Jerocki
Στην τελική ευθεία για τη λήξη του γάμου τους φαίνεται πως βρίσκονται ο Κάνιε Γουέστ και η Μπιάνκα Σένσορι


Τίτλους τέλους αποφάσισαν να ρίξουν στον γάμο τους o Κάνιε Γουέστ και η Μπιάνκα Σένσορι, μετά από δύο χρόνια. Ο 47χρονος ράπερ και η 29χρονη αρχιτέκτονας είχαν πολλές εντάσεις εδώ και καιρό, με αποτέλεσμα να οδηγηθούν στον χωρισμό, όπως υποστηρίζουν τα ξένα μέσα.

Μάλιστα, φημολογείται ότι το πρώην ζευγάρι εκμυστηρεύτηκε στους φίλους του ότι έχει χωρίσει εδώ και λίγες εβδομάδες, ωστόσο κρατάει πολύ χαμηλούς τόνους. Όπως αναφέρεται στο «Page Six», ο Κάνιε Γουέστ σχεδιάζει να μετακομίσει στο Τόκιο μετά τον χωρισμό από την πρώην σύζυγό του, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο.

Χωρίζουν Κάνιε Γουέστ και Μπιάνκα Σένσροι

Από την άλλη, η Μπιάνκα Σένσορι έχει επιστρέψει στην πατρίδα της, την Αυστραλία, προκειμένου να περάσει χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους της, αφήνοντας πίσω τις άσχημες στιγμές με τον Κάνιε Γουέστ. Τις τελευταίες εβδομάδες, ο ράπερ εμφανίζεται μόνος του σε εξόδους του, γεγονός που πυροδότησε τις φήμες κρίσης στον γάμο τους.

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του πρώην ζευγαριού χρονολογείται μέσα στον Σεπτέμβριο και συγκεκριμένα στις 20 του μήνα, όπου βγήκε για ψώνια στο Τόκιο, μαζί με τα παιδιά του ράπερ. Προς το παρόν, κανένας εκπρόσωπός τους δεν έχει τοποθετηθεί επίσημα σχετικά με τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για το τέλος στον γάμο τους.

Τους τελευταίους μήνες, ο Κάνιε Γουέστ είχε απασχολήσει έντονα την κοινή γνώμη με τις καταγγελίες που έγιναν εις βάρος του για επιθετική συμπεριφορά, ωστόσο η υπόθεση δεν έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.