CELEBRITIES

Μπιάνκα Σένσορι: Πλήρως ντυμένη μετά τις δηλώσεις του πατέρα της - «Φτηνή γύμνια ο τρόπος που κυκλοφορεί»


JTeam

3 Μαρτίου 2024

Μπιάνκα Σένσορι: Πλήρως ντυμένη μετά τις δηλώσεις του πατέρα της - «Φτηνή γύμνια ο τρόπος που κυκλοφορεί»
Splash by Ideal Image
Φαίνεται πως έχει τελικά ρούχα η Μπιάνκα - αρκεί να την αφήνει ο Κάνιε να τα φοράει

Μετά το σάλο που προκάλεσαν οι τελευταίες, κυριολεκτικά γυμνές, εμφανίσεις της Μπιάνκα Σένσορι, στο πλάι του εντελώς ντυμένου συζύγου της Κάνιε, στο Παρίσι, ο πατέρας της προέβη σε δηλώσεις που εκφράζουν την απογοήτευσή του.

Όπως δήλωσε ο Λέο Σένσορι, θέλει να μιλήσει στον Κάνιε για τις ανησυχίες του ότι απομακρύνει την κόρη του από την οικογένειά της και την μετατρέπει σε ένα σόου «φθηνής γύμνιας».

Λίγες μόλις ώρες μετά από αυτές τις δηλώσεις, τυχαίο ή και όχι, η Μπιάνκα εθεάθη -προφανώς και πάντα μόνο στο πλευρό του Κάνιε- να βγαίνει από το ξενοδοχείο που έμεναν στο Παρίσι, πλήρως ντυμένη.

Ούτε ολόγυμνη με αδιάβροχο που κρύβει μόνο τα επίμαχα σημεία, ούτε καλσόν χωρίς εσώρουχο που δεν κρύβει ούτε τα επίμαχα σημεία. Μαύρο εφαρμοστό κολάν και λιλά μακρυμάνικη μπλούζα, σε μια σπάνια εμφάνιση που έκανε πολλούς να αναρωτηθούν.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.