CELEBRITIES

Λίαμ Πέιν: Πέθανε ο τραγουδιστής των One Direction στα 31 του - Έπεσε από μπαλκόνι ξενοδοχείου


JTeam

17 Οκτωβρίου 2024

Λίαμ Πέιν: Πέθανε ο τραγουδιστής των One Direction στα 31 του - Έπεσε από μπαλκόνι ξενοδοχείου
Splash by Ideal Image
Ο Λίαμ Πέιν έπεσε από τον τρίτο όροφο του ξενοδοχείου όπου διέμενε στην Αργεντινή

Πέθανε ο Λίαμ Πέιν, τραγουδιστής και πρώην μέλος του συγκροτήματος One Direction. Ήταν μόλις 31 ετών. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα από την αστυνομία, ο Λίαμ Πέιν βρισκόταν σε ξενοδοχείο στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής και η παρουσία του δεν είχε περάσει απαρατήρητη.

Όπως ανέφερε το προσωπικό του ξενοδοχείου «Hotel Casa Sur», ο τραγουδιστής ήταν επιθετικός και έντονος κατά την παραμονή του, γεγονός που παρακίνησε τους ανθρώπους εκεί να ειδοποιήσουν την αστυνομία. Οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου επισήμαναν ότι θα μπορούσε να είναι υπό την επήρεια ναρκωτικών ή αλκοόλ. Όλα αυτά πριν συμβεί το μοιραίο συμβάν.

Η αστυνομία κλήθηκε στις 17:04 (τοπική ώρα) και λίγα λεπτά αργότερα κατέφθασε και το ασθενοφορό. Ωστόσο, ήταν ήδη αργά. Ο Λίαμ Πέιν, που ήταν πεσμένος στην εσωτερική αυλή του ξενοδοχείου, ήταν βαριά τραυματισμένος. «Ο Λίαμ Τζέιμς Πέιν, τραγουδοποιός και κιθαρίστας, πρώην μέλος του συγκροτήματος One Direction, πέθανε σήμερα αφού έπεσε από τον τρίτο όροφο ξενοδοχείου στη συνοικία Παλέρμο του Μπουένος Άιρες», ανέφερε η ανακοίνωση της αστυνομίας.

Η αστυνομία έχει αναλάβει τώρα να διερευνήσει τις ακριβείς συνθήκες του θανάτου του. Όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα, ο Λίαμ Πέιν βρισκόταν στην Αργεντινή, προκειμένου να παρακολουθήσει τη συναυλία του επίσης πρώην μέλους των One Direction και φίλου του, Νάιλ Χόραν.

Στο παρελθόν, ο Λίαμ Πέιν είχε μιλήσει για τον εθισμό του στο αλκοόλ, ενώ το 2023 είχε μπει σε κέντρο απεξάρτησης, όπου παρέμεινε για 100 ημέρες. Εκείνη τη χρονιά, ο τραγουδιστής είχε αποκαλύψει δημόσια μέσω ενός βίντεο στο Youtube πως είναι νηφάλιος τους τελευταίους έξι μήνες.

Το 2021, ο Λιάμ Πέιν είχε προβεί σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση για τις καταχρήσεις στο podcast «The Diary», δηλώνοντας πως η ζωή του ήταν γεμάτη «χάπια και ποτά» και πως είχε «στιγμές αυτοκτονικού ιδεασμού». «Στο συγκρότημα ο καλύτερος τρόπος για να μας ελέγξουν, λόγω της δημοφιλίας που είχαμε, ήταν απλά να μας κλειδώνουν στα δωμάτιά μας. Τι υπάρχει στο δωμάτιο; Ένα μίνι μπαρ. Έτσι, σε ένα σημείο σκέφτηκα, απλώς θα κάνω ένα πάρτι-για-έναν και αυτό φάνηκε να συνεχίζεται για πολλά χρόνια της ζωής μου. Ήταν άγριο, αλλά ήταν ο μόνος τρόπος που θα μπορούσα να βγάλω την απογοήτευση από μέσα μου», είχε εξομολογηθεί.

Ο Λίαμ Πέιν ήταν μόλις 16 ετών, όταν δημιουργήθηκε το συγκρότημα One Direction, το 2010, το οποίο γνώρισε τεράστια επιτυχία σε ολόκληρο τον πλανήτη. Πέντε χρόνια μετά, το 2015, το boy band διαλύθηκε και όλα τα μέλη ακολούθησαν τον δικό τους δρόμο.

Ο Λίαμ Πέιν είναι πατέρας ενός μικρού αγοριού, που γεννήθηκε το 2017 από την Σέριλ Κόουλ, η οποία είναι επίσης τραγουδίστρια.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.