Το motto που λέει ο The Rock στον εαυτό του για να συνεχίσει να γυμνάζεται

Instagram/TheRock

Λόγια απλά αλλά γεμάτα σοφία

Ο Dwayne Johnson, ή The Rock όπως είναι πιο γνωστός, δεν έγινε τυχαία αυτό που είναι σήμερα. Στόχος του είναι να είναι ο πιο σκληρά εργαζόμενος στο δωμάτιο και αυτό είναι το γενικό motto του.

Σε ένα βίντεο που ανέβασε πρόσφατα στο Instagram, μάς μίλησε για εκείνες τις μέρες που θα προτιμούσε να κάνει οτιδήποτε άλλο, εκτός από γυμναστική. «Άκουσα τις προάλλες αυτή την ατάκα και θέλω να τη μοιραστώ μαζί σας. Ίσως την παραφράζω αλλά έχει ως εξής: Το πρόσωπο που πηγαίνει κάθε μέρα στο γυμναστήριο, ανεξάρτητα από το πώς νιώθει, θα κερδίζει πάντοτε εκείνον που πηγαίνει μόνο όταν το θέλει».

Εν ολίγοις, όταν πιέζεις τον εαυτό σου να ξεπεράσει αυτά που ξέρει και μπορεί, θα τα καταφέρεις, συγκριτικά με εκείνους που μένουν στο comfort zone τους. «Αν είναι μεσάνυχτα και συνήθως γυμνάζομαι τότε, αλλά κλαίνε τα παιδιά μου, δεν θέλω να γυμναστώ. Αλλά να'μαι, στις 12μιση να γυμνάζομαι και να σας το δείχνω». Συνεπώς, αν θέλεις αποτελέσματα, ο The Rock σου λέει να γυμνάζεσαι ειδικά τις μέρες που δεν το θες καθόλου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.