David Beckham: Αυτό είναι το αγαπημένο του γεύμα και στοιχηματίζουμε ότι δεν θες να το δοκιμάσεις

Δεν σου πάει το μυαλό!

Μπορεί η Victoria Beckham να τρώει το ίδιο φαγητό εδώ και 25 χρόνια, όπως έχει αποκαλύψει ο David, αλλά εκείνος αλλάζει συχνά τις διατροφικές του επιλογές. 

Είναι ένας από τους διασημότερους ποδοσφαιριστές του κόσμου και λατρεύει το φαγητό – όχι μόνο να το τρώει, αλλά και να το μαγειρεύει. Πρόσφατα μάλιστα, μοιράστηκε μέσω Instagram, το αγαπημένο του γεύμα και δεν είναι σίγουρα αυτό που νομίζεις. Για την ακρίβεια, έχει σκορπίσει διχασμό σε όλους τους fans του αφού αποκάλυψε ποιο είναι με ένα στιγμιότυπο. 

Μπορεί η Victoria να τρώει μόνο ψητό ψάρι και λαχανικά στον ατμό, αλλά εκείνος αποκάλυψε ότι ένα από τα αγαπημένα του γεύματα περιλαμβάνει ανανάφασόλια και αρακά στο ίδιο πιάτο.

Όπως έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που δείχνει το καθόλου λαχταριστό γεύμα: «Ευχαριστώ μαμά. Γκαμόν (παραδοσιακό αγγλικό πιάτο), πατάτες τηγανιτές, τηγανητό αυγό, ανανάς κομπόστα, αρακάς και φασόλια, λαχανοσαλάτα».

«Όταν τρώω κάτι υπέροχο, θέλω να το δοκιμάσουν όλοι», εξήγησε. «Δυστυχώς είμαι παντρεμένος με κάποια που τρώει το ίδιο πράγμα τα τελευταία 25 χρόνια. Από τότε που γνώρισα τη Victoria, τρώει μόνο ψητά ψάρια, λαχανικά στον ατμό, πολύ σπάνια θα φάει κάτι άλλο».

«Μάλιστα, η μοναδική φορά που έφαγε κάτι από το πιάτο μου, ήταν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης στη Harper και ήταν το καλύτερο πράγμα. Ήταν ένα από τα αγαπημένα μου βράδια. Δε θυμάμαι τι ήταν, αλλά ξέρω ότι δεν το ξανάφαγε από τότε», είχε πει παλαιότερα.

Βέβαια, της έχει δώσει τα εύσημα για τις επιλογές της στο κρασί. Παραγγέλνει πάντα το πιο ακριβό μπουκάλι στα εστιατόρια, ξέρει να διαλέγει, έχει γνώσεις. «Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να κάθεσαι σε ένα τραπέζι με κάποιον που ξέρει τι του γίνεται και τι πίνει και τι μυρίζει και τι γεύεται. Η Victoria είναι ενοχλητικά καλή σε αυτό».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.