Οι Beckhams το ζουν στις διακοπές: Η Victoria τραγουδά Spice Girls, ο David χορεύει breakdance

Η Victoria Beckham ξαναγίνεται Spice Girl σε καραόκε και μας έπιασε μια νοσταλγία

Για εμάς που περάσαμε το τέλος της δεκαετίας του '90 χορεύοντας και χορογραφώντας (ναι ναι, γιατί όχι;) το Spice Up Your Life και το Stop των Spice Girls, είναι σχεδόν συγκινητικό να βλέπουμε τη Victoria Beckham, ή μάλλον Posh Spice να το τραγουδάει σήμερα σε καραόκε.

Η Victoria διακοπάρει κάπου στο St. Tropez με τον σύζυγό της David και αποφάσισε να πάρει το μικρόφωνο και να τραγουδήσει το αγαπημένο Stop, αντιγράφοντας τη χορογραφία του βιντεοκλίπ και φορώντας μαύρο φόρεμα, την κλασική ενδυματολογική επιλογή της.

Ο σύζυγός της πόσταρε αυτή την τόσο νοσταλγική στιγμή στο Instagram του και αν και η Victoria είναι το μόνο Spice Girl που δεν συμμετείχε στην επανένωση και την περιοδεία του συγκροτήματος, για εμάς θα είναι πάντα η Posh Spice. Η Mel C όμως ανέφερε πρόσφατα ότι ετοιμάζουν μία συναυλία στην οποία δύσκολα θα πει όχι η Victoria.

Το 90s fest συνεχίστηκε, με τη Victoria να ανεβάζει ένα βίντεο με τον David να χορεύει breakdance, και μάλιστα πολύ πετυχημένα. Εκτός από Instagram, η τραγουδίστρια διαθέτει και TikTok, στο οποίο βγάζει τη χιουμοριστική πλευρά, που πολλοί πιστεύουν ότι δεν διαθέτει. Σε πρόσφατο βίντεο, λέει «Πες μου ότι είσαι η Posh, χωρίς να μου πεις ότι είσαι η Posh». Ο μπάτλερ αποκαλύπτει ένα δείπνο με ψάρι και λαχανικά στον ατμό.

Αυτό προκύπτει από τη δήλωση του David στις αρχές της χρονιάς, ότι δυστυχώς παντρεύτηκε μία γυναίκα που εδώ και 25 χρόνια τρώει μόνο αυτό το φαγητό. Εκείνη βέβαια συμπλήρωσε ότι ο David εννοεί ότι είναι τρομερά πειθαρχημένα και δύσκολα παρεκκλίνει από τη διατροφή της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.