CELEBRITIES

Ο David Beckham αποκάλυψε τις κακές συνήθειές του που δεν ανέχεται η Victoria


JTeam

10 Ιουνίου 2022

Ο David Beckham αποκάλυψε τις κακές συνήθειές του που δεν ανέχεται η Victoria
instagram/ victoriabeckham
O Άγγλος πρώην ποδοσφαιριστής εξομολογήθηκε όλες τις ενοχλητικές του συνήθειες στον Gary Neville

O David Beckham έκανε πρόσφατα μια ειλικρινή συζήτηση με τον Gary Neville, μιλώντας μεταξύ άλλων και για πράγματα που κάνει και εκνευρίζουν τη Victoria.

Ο 47χρονος θρύλος του ποδοσφαίρου, που είναι παντρεμένος με την πρώην Spice Girl από το 1999, άρχισε να μιλά για την οικογενειακή του ζωή όταν έκανε την παραπάνω παραδοχή. Απαντώντας σε 29 ερωτήσεις, ο Beckham μίλησε για τις κακές του συνήθειες αλλά και για όσα κάνει η σύζυγός του και τον εκνευρίζουν εξίσου.

«Το κάνω πάντα αυτό, (καθαρίζει τον λαιμό του), και δεν της αρέσει. Βασικά το κάνω τα τελευταία 15 χρόνια», είπε ο μπαμπάς των 4 γυρίζοντας το θέμα σε μερικές κακές συνήθειες που υιοθετεί και η Victoria. «Υπάρχουν πολλά ακόμη πράγματα που κάνω και την ενοχλούν, για να είμαι ειλικρινής. Είμαι πολύ καθαρός και εκείνη δεν είναι. Τακτοποιώ τα πάντα ενώ εκείνη όχι, αλλά το κάνει με τον καιρό».

Κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους, ο Beckham μίλησε επίσης για το αν η σύντροφός του έχει επιμεληθεί το ντύσιμό του αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια, όπως ακούγεται έντονα. «Ο κόσμος πάντα πίστευε ότι η Victoria είχε μεγάλη επιρροή στον τρόπο που ντυνόμουν, στο hairstyle ή στα τατουάζ μου. Πάντα αποφάσιζα μόνος αν ήθελα να φορέσω ένα δερμάτινο outfit ή ένα full denim σύνολο. Πάντα μου άρεσε η μόδα».

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 1997 και από το 1999 που προχώρησαν σε γάμο, είναι από τα πιο αξιοζήλευτα και αγαπημένα ζευγάρια του Hollywood. Η Victoria και ο David έχουν αποκτήσει μαζί τον 23χρονο Brooklyn, τον 19χρονο Romeo, τον 17χρονο Cruz και τη 10χρονη Harper.

Πολύ συχνά, το ζευγάρι ανεβάζει τρυφερές οικογενειακές στιγμές που αποθεώνονται κάθε φορά από τους θαυμαστές τους και αποτελούν έμπνευση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.